STIŽE GOLDEN ČETVRTAK, POPUSTI, DUPLI BODOVI I STEM RADIONICE ZA KLINCE

NL Promo

Već i ptice na grani znaju da je drugi četvrtak u mjesecu rezerviran za Golden četvrtak! Ovaj četvrtak, 13. lipnja 2024. idealna je prilika za ljetnu kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Svakako, prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.


Na lipanjski Golden četvrtak u Tower Center Rijeka stiže riječka udruga Centar tehničke kulture Rijeka koja se bavi edukacijom građanki i građana u području tehničke kulture, informatike, robotike i STEM-a.U četvrtak, 13. lipnja, u popodnevnim satima, s početkom u 17 sati do 19 sati, u Tower Centru Rijeka moći ćete zaigrati robotski nogomet, upravljati robotskim pčelicama koje zuje po kontinentima, s edukativnim robotom Cubettom istražiti svemir, uhvatiti zaigranu svjetleću lopticu i natjecati se u slaganju tangrama. Za najbrže i najspretnije osigurane su i nagrade. Događanje se odvija na 2. katu Centra.


Podsjećamo, da je ovo zadnji Golden četvrtak prije ljetne stanke. Golden četvrtak u punom sjaju vraća se opet u rujnu.