Sakupljajte bodove kroz INA Loyalty i ostvarite popuste!

NL Promo

Kroz Inin novi digitalni koncept koji se temelji na INA Loyalty mobilnoj aplikaciji, vjerni kupci uživaju u različitim popustima na gorivo i proizvode, pogodnostima te iznenađenjima prilikom gotovo svake kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima. Nedavno je kompanija nagradila 100.000-tog korisnika programa Matea Grila iz Ludbrega s Ininom karticom u vrijednosti od 2000 kuna te direktnim članstvom statusa Gold u INA Loyalty programu. Pogodnosti programa u međuvremenu je prepoznalo još više kupaca i približava se magičnoj brojci od 200.000.


Uključi se i ti u INA Loyalty program i otkrij sve što te čeka, a ako imaš sreće, možda baš ti budeš 200.000 član programa kojeg također čeka posebno iznenađenje!Jednostavno, brzo i pregledno


U program se možeš uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Više od 70 % kupaca Ine koji su se već učlanili u program odlučilo se za mobilnu aplikaciju kao način na koji koriste svoje pogodnosti zbog njene jednostavnosti – uvijek je uz ruku prilikom svake posjete Ini te nudi digitalne kupone za popuste i nagrade.Nagrade dobrodošlice
Preuzimanjem aplikacije INA Loyalty postaješ član statusa Blue i čeka te dar dobrodošlice – kava po izboru i 50 bodova na tvojem Loyalty računu. U idućim statusima – Silver, Gold i VIP, pokloni dobrodošlice, nagrade i iznenađenja postaju još bolji.


 


INA Loyalty Kontakt centar


U slučaju dodatnih pitanja, uvijek se možeš javiti u INA Loyalty Kontakt centar na 0800 1112 ili na [email protected] koji su ti na raspolaganju 0 – 24.  Na web stranici programa www.inaloyalty.hr možeš detaljnije proučiti što sve INA Loyalty nudi.