Prvi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, prve DK poslovne konferencije u prirodi, nadmašio očekivanja

NL Promo

Drugi dan jednoga od rijetkih zbivanja u drugoj polovici 2020. obećava intrigantne razgovore domaćih i svjetskih stručnjaka te nastavak uživanja u predivnoj maksimirskoj oazi s najdražim kolegama iz komunikacijske industrije.Čaroban ugođaj Maksimirskog perivoja, izvrsno raspoloženje uz druženje s kolegama na otvorenom i korisni uvidi stručnjaka – sažetak jeuzbudljivog prvog dana DK Piknika by Jamnica Botanica. Komunikacijska industrija nakon nekoliko mjeseci konačno se 30. lipnja opet okupila na jednom mjestu.


Drugi dan DK Piknika by Jamnica Botanica, na istoj lokaciji i u istom terminu, danas će otvoriti dinamični razgovor stručnjakinje za osobnost Heidi Priebe i Ive Šulentić, koji će nam pomoći da pronađemo prijeko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobjede.Svima okupljenima u maksimirskom zelenilu podno Vidikovca u online razgovoru pridružit će se i legendarni Sir Martin Sorrell – uz DavoraBruketu otkrit će kako izvući biznis iz krize, ali i odgovoriti na sva zanimljiva pitanja koja ste uvijek htjeli pitati jednog od najutjecajnijih ljudi na svijetu.


SwatiBhattacharya, glavna kreativna direktorica najnagrađivanije indijske kreativne agencije, u razgovoru s Paulom Baburić (PublicisGroupe) primjerom će pokazati kako približiti brend potrošačima i kreativnošću mijenjati svijet, a kako mijenjati domaću event industriju otkrit ćemo na paneluPost Festum – The Post-Pandemic Event Reality. Uz moderatoricuLaruStolnik (Selotejp), raspravi će se pridružiti Tomica Hrupelj (Organizacija), Marija Jelić (Jamnica) i Berislav Marszalek (Entrio& Odbor za evente udruge Glas poduzetnika).
Nenadmašna ljetna atmosfera, svjež zrak i odličan provod, uz edukativan karakter događanja i mjere sigurnosti, i drugoga dana događanja jamče nezaboravno ljetno iskustvo usred Zagreba.Osigurane su maske za lice i dezinficijensi, a organizatori preporučuju sudionicima da ponesu i svoje maske za lice te mole za odgovorno ponašanje.


DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija i sudionike koji su osigurali svoje primjerke iz limitirane serije DK Piknik ulaznica.


Sveinformacije dostupne su na Facebooku islužbenoj stranici Dana komunikacija.