TOWER CENTER RIJEKA

Provjerite Vikend shopping ponudu otvorenih trgovina

NL Promo

Tower Center Rijeka ima novo skraćeno radno vrijeme za sve posjetitelje, sukladno službenoj Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Primorsko-goranske županije od 9. travnja 2021.


Tower Center Rijeka je otvoren od 9 do 19 sati svaki dan, osim nedjelje kada radi od 10 do 19 sati. Izuzev Interspara i Mullera koji rade od 7 do 19 sati.


Trenutno je na snazi odluka kojom je obustavljen rad samo trgovina odjeće i obuće do 26. travnja 2021. godine, dok sve ostale trgovine, njih oko pedeset nesmetano rade, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera. Detaljan popis otvorenih trgovina možete pronaći na službenim stranicama Tower Centera Rijeka.
Otvorene trgovine Towera pripremile su niz posebnih pogodnosti i popusta upravo za ovaj vikend. Istražite kompletnu Vikend shopping ponudu, od 16. do 18. travnja 2021., i pronađite nešto za sebe.


novo radno vrijeme otvorenih trgovina


Kao i do sada, Tower Center Rijeka, brine o sigurnosti posjetitelja i zaposlenika, poštujući sve higijenske standarde u cilju stvaranja što sigurnijeg boravka i obavljanja kupovine.