PAINT & WINE RADIONICE U SRCU RIJEKE

NL Promo

Posjetili smo popularni Art Bottega studio u Rijeci povodom proslave šest godina kreativnog rada!

Art Bottega započela je kao pionir slikarske zabave, prvi “Wine and Paint Studio” u Hrvatskoj, ali i Europi, sa svojim radom u Splitu prije ravno šest godina. Brzim širenjem aktivnosti i sadržaja, popularne Pineli & Vino večeri u neodoljivom ozračju zabave i umjetnosti, uz šaroliko društvo akademskih umjetnika i likovnih amatera, odvijale su se potom osim pod Marjanom, u Art Bottega studijima Zagreba, Rijeke i Zadra.Često smo i na putu, izvan matičnih prostora, pa naše večeri uz koncept već jako dobro poznat javnosti u suradnji s dragim nam partnerima uspješno organiziramo diljem RH, od Vukovara do Istre, preko otoka – dodaju nam. Ne morate imati prethodnog umjetničkog iskustva. Dovoljno je da ste željni zabave i opuštanja na kreativan način, a cijela priča krenula je od Pinela, kako u našoj Dalmaciji kažemo za kistove, pa kada se sve nadopunilo s malo vina, glazbe i zabavnog programa, sudionici i sudionice programa i susreta ostali su vidno oduševljeni načinom na koji su ih članovi tima uz puno zabave, druženja i smijeha, vodili -i do danas vode- kroz nezaboravan i jedinstven kreativan doživljaj.Lokacija Riječkog Art Bottega studija prostornim kapacitetom od oko 70 četvornih metara, osim popularnih paint & wine radionica slikanja uz vino obilovat će i brojnim drugim kreativnim radionicama i večerima. Renovirani prostor studija omogućuje i razvoj novih koncepata koji uskoro stižu u ponudu poput radionica gline i keramike.Ne smijemo propustiti naglasiti i novi proizvod unutar Art Bottega studija – Glow & Flow radionice koje uz korištenje posebnih fluorescentnih boja stvaraju poseban efekt pod UV svjetlom. Slikarsku zabavu s neonskim bojama opisuju kao jedinstvenu avanturu umjetnosti i svjetlosti!


Adaptacija već postojećeg studija u Rijeci, kažu nam, omogućiti će i razvijanje novih koncepata i zadovoljavanje apetita onih koji žele istraživati i izražavati se kroz različite aspekte umjetnosti, napose na užem i širem području Rijeke, a poseban naglasak će staviti na suradnju s mladim umjetnicima. Lokacija je sama po sebi, uz programe koje imamo i planiramo idealna i za team buildinge, tematske zabave, proslave rođendana, obiteljska i rodbinska okupljanja, djevojačka i momačka druženja… Tu su i korporativni eventi, zadovoljstvo njima su nam iskazali mnogi, posebno biranim riječima pohvale obratili su nam se Rimac Automobili, Answer.hr, PhotoMath… – tvrde nam.


  


Niz sudionica i sudionika programa se prvi put baš u Art Bottegi okušalo u slikanju i na koncu se iznenadili vlastitim umjetničkim darom i sposobnostima…- Dolaskom studija u Rijeku dodatno se nadogradila značajna uloga Art Bottege na tržištu kreativnih radionica i podebljao daljnji razvoj divne kreativne priče, okupljanja ljubitelja umjetnosti, stvaralaštva i zabave na kvalitetnim, dinamičnim i jedinstvenim radionicama. Naša vizija je udružiti se s drugim kreativcima kojima će Art Bottega biti platforma za dijeljenje svog umijeća, vještina i talenata.Uz slikanje, važan sastojak nam je i vino, pa nam je među postavljenim ciljevima u Rijeci i stalna promocija naših vinara – naglašavaju nam. Naposljetku, cijena ulaznice uključuje svu slikarsku opremu i materijale, vodstvo profesionalnih voditelja, dobro društvo i ugodnu glazbu, i sve to uz neograničenu konzumaciju kvalitetnih hrvatskih vina.


 Broj ulaznica je ograničen, stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme putem web stranice Art Bottega Studija, a možete ih zapratiti i na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, te saznati sve važne informacije o programu, satnici, lokaciji i raznovrsnim događanjima.#paintandwine #artbottegastudio #artbottega#glowandflow #neonpainting