Ovo su najbolji majstori Primorsko-goranske županije!

NL Promo

Trebate majstore ali ne znate gdje ih naći? Među 50 najboljih poduzeća za dom i posao u Hrvatskoj prema izboru klijenata web portala Trebam.hr sigurno se nalaze i obrtnici iz vaše okolice. Saznajte tko su Riječani i Primorci koji su se najviše istaknuli brzinom, cijenom i kvalitetno obavljenim radom.Pogledajte listu  Top  50 majstora i poduzeća za dom i posao iz cijele Hrvatske


Na Trebam.hr već godinama možete brzo i besplatno doći do ponuda provjerenih majstora i tvrtki. Predajte upit u minutu vremena i za vaš posao natjecat će se do 6 lokalnih izvođača. Posao dobivaju samo najbolji – oni koji vas sami nazovu, brzo dođu, ponude najbolju cijenu, drže se dogovora i na kraju odrade sve kako treba.


Ovo je devet izvođača koji su najviše odstupali svojom kvalitetom na širem području Rijeke.
ENEA LIGHT j. d. o. o.
Bože Starca Jurićeva 16, 51000 Rijeka


– Usluge: elektroinstalacije
Komentar klijenta: “Izvođač je korektno obavio posao u rekordnom roku te se držao dogovorene cijene. Bili smo jako zadovoljni te bi Enea light preporučili drugim korisnicima. Posao je bio obavljen profesionalno.” — Franko P.
Ocjena: 4,9


Zatraži ponude lokalnih električara


VAŠ MAJSTOR j. d. o. o.
Brca 1/B, 51000 Rijeka


– Usluge: izrada i renoviranje kupaonica, vodovodne instalacije, adaptacije stanova, keramičarski radovi
– Komentar klijenta: “Dobio sam ga na preporuku Trebam.hr i jako sam zadovoljan odabirom. Kupaonica je kvalitetno napravljena, sve je odrađeno u roku bez zavlačenja. Svima bih ga preporučio.” — Goran C.
– Ocjena: 4,8


 Pošalji besplatni upit za adaptaciju kupaonice


IMPULS ING d. o. o
Dragutina Tadijanovića 2, 51000 Rijeka


– Usluge: energetski certifikati
– Komentar klijenta:
“Izvođač je sve obavio u dogovorenim rokovima i na jedan veoma srdačan način, tako da je uvijek dobrodošao na kavu, kad bude u prolazu.” — Milovan B.
– Ocjena:
4,9


 Dođi do 6 ponuda za energetski certifikat


ITEH SISTEMI, USLUŽNI OBRT vl.DENIS POLIĆ
Hreljin 211, 51226 Hreljin


– Usluge: izrada web stranica
– Županija: cijela Hrvatska
– Komentar klijenta: “Jako stručan i ljubazan gosp.Denis, cijena prihvatljiva, ispoštuju se rokovi, po isporuci vas obavezno nazove da vam objasni kako stranica funkcionira i kako možete mijenjati i posložiti sadržaje.” — Marin M.
Ocjena: 5,0


Zahtijevaj ponude za web stranicu ili web shop


frigo-R klimatizacija j.d.o.o.
Ante Kovačića 20, 51000 Rijeka


– Usluge: klima uređaji
– Komentar klijenta: “Jedini izvođač koji je mene nazvao, dogovorio sastanak i donio prospekte i ponude. Također, bio je i prvi koji se javio i ponudio najkraći rok za izvedbu radova, što je i u potpunosti ispoštovao. Klima je bila instalirana već iduće popodne. Svaka preporuka!” — Ivan M.
– Ocjena: 5,0


 


Primi besplatne ponude za klima uređaj


Usprkos teškim okolnostima tijekom korona krize, 322 tvrtki zavrijedilo je certifikat “Odabir klijenata 2020.” 50 najboljih dodatno dobilo je nagradu “Top 50”.


ROOF GRADNJA j. d. o. o.
Internacionalnih brigada 3, 51000 Rijeka


– Usluge: izrada krovišta
– Komentar klijenta: “Više sam nego zadovoljan kako su odradili posao. Sve je odrađeno vrhunski, profesionalno, brzo i kvalitetno. Cijena je bila povoljna. Za sobom su sve ostavili čisto. Preporučujem ih i drugima.” — Zdenko M.
– Ocjena: 4,8


 Zatraži ponude lokalnih krovopokrivača


DOM ARTIS j. d. o. o.
Kućina 6, 51000 Rijeka


– Usluge: alu prozori, PVC prozori, PVC/alu prozori, drvo/alu prozori, ograde (PVC, kamene, staklene)
– Komentar klijenta: “Usluga brza, uz točno pridržavanje roka isporuke i datuma montaže. Montaža PVC stolarije izvedena brzo i uredno. Ocjena 10/10, uz toplu preporuku. Ispunilo je naša očekivanja.” — Sanja M.
– Ocjena: 4,7


Trebate nove prozore? Predajte upit!


OPG Kamenar Aris
Buzdohanj Novo Naselje 60, 51219 Čavle


– Usluge: bojanje unutarnjih zidova
– Komentar klijenta: “Sve pohvale g. Kamenaru na izvršenim radovima. Sve dogovoreno je vrlo, vrlo korektno odrađeno. Dogovorena je cijena ispoštivana. Zahvaljujemo na urednosti koju je g. Kamenar ostavio nakon izvršenih radova.” — Mario P.
– Ocjena: 5,0


Primi besplatne ponude za soboslikarske radove


NOVI INTERIJER j. d. o. o.
Kralja Zvonimira 38, 51250 Novi Vinodolski


– Usluge: oblaganje zidova i stropova, izrada spuštenih stropova, izrada pregradnih zidova, uređenje potkrovlja
– Komentar klijenta: “Radilo se o postavljanju knaufa u potkrovlju kuće. Izvođač je obavio posao u planiranom roku. Držao se dogovorene cijene.” — Tomislav P.
– Ocjena: 5,0


Zatraži ponude lokalnih majstora za knauf!


Svakog dana na stotine korisnika na Trebam.hr traži izvođače različitih usluga od električara, krovopokrivača, dobavljača prozora i klima uređaja do energetskih certifikata i dizajnera web stranica. Ako trebate neke od tih usluga, navedeni su majstori i poduzeća bez dvojbe najbolji odabir za vas na području Primorsko-goranske županije.


Ljudi izvođače ocjenjuju nakon završetka posla ocjenom od 1 do 5. kvalitetu izvedene usluge, primjerenost cijene i poštivanje rokova. Sve ocjene su istinite i javno se objavljuju. Klijenti Trebam.hr od 2015. godine ocjenili su više od 8000 završenih projekata.


Želite se pridružiti izvođačima koji su odabrali najučinkovitiji način dobivanja novih klijenata? Besplatno registrirajte svoju tvrtku!