Osvojite BMW Gran Coupe putem Inine SMS nagradne igre!

NL PromoPosjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto do 30. kolovoza i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude i sudjelujte u nagradnoj igri „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“.


Prijava je jednostavna! Potrošite minimalno 250 kuna, sačuvajte račun i pošaljite SMS s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS) i osigurajte si šansu za osvajanjem novog BMW 220d Gran Coupe s plaćenom registracijom.


Pratite Inine web stranice za vrijeme trajanja nagradne igre jer možete osvojiti i jednu od 15 INA kartica u vrijednosti od 2000 kuna s kojima vas INA nagrađuje svaki tjedan, ali i deset INA kartica u vrijednosti od čak 12.000 kuna.
U Ininoj SMS nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.


Izvlačenje za glavnu nagradu BMW 220d Gran Coupe će se održati 3. rujna 2020. godine, a izvlačenje tjednih nagrada održavat će se svakog ponedjeljka u 10.00 sati tijekom trajanja nagradne igre. Sve ispravne prijave, osim prijave koje su izvučene kao dobitne u tjednom izvlačenju, automatski sudjeluju u slijedećem tjednom izvlačenju.


Dobitnici tjednih i glavnih nagrada biti će objavljeni na internetskim stranicama www.ina.hr, najkasnije osam dana nakon izvlačenja.


Sve dodatne detalje o nagradnoj igri možete pročitati u pravilniku na Ininim web stranicama.


 


Putujte sigurno s Inom, sudjelujte u Ininoj SMS nagradnoj igri i držite razmak!