NOVI PRIMA KATALOG SPAVANJA

Kvalitetan san za kvalitetan život
Potraga za idealnim madracem dovela je u PRIMA salon i poznatog glumca Janka Popovića Volarića. U novitete asortimana uputila ga je Doris Pinčić koja je sve za zdrav san pronašla u novom katalogu PRIMA spavanje. Osim detaljnih informacija o punjenju i tkaninama te prednostima različitih tipova madraca, katalog savjetuje individualan pristup odabiru idealnog madraca. Važno je odabir prilagoditi navikama spavanja, zdravstvenom stanju, tjelesnoj težini i željama.


Nova generacija madraca


PRIMA u katalogu predstavlja novu generaciju madraca iz vlastite proizvodnje u koje su ugrađene kombinacije vrhunskih sirovina – više vrsta posebno kvalitetnih pjena i opruga. Posebna pažnja posvećena je i odabiru prirodnih materijala za navlake kako bi se razvio širok izbor madraca koji mogu odgovoriti na sve potrebe kupaca. Promišljene kombinacije jezgre i navlake osmislio je PRIMA dizajn tim kako bi se pobrinuo da u bogatoj ponudi svatko može pronaći idealan madrac koji mu u potpunosti odgovara.
Uz madrac i odgovarajuća podnica
Za dobar odmor ključan je odgovarajući krevetni sustav, odnosno pravilna i usklađena kombinacija kreveta, podnica i madraca. Za svaki madrac definirana je i podnica, koja osim odličnog odmora i udobnosti, jamči i dugotrajnost, otpornost i izdržljivost madraca. Stručni prodajni savjetnici, u svih 59 PRIMA salona diljem Hrvatske, pomoći će Vam da pronađete svoju idealnu kombinaciju za zdrav i kvalitetan odmor.