AKCIJA ENERGA

Nikad nije bilo lakše zagrijati se za plin, Energo nudi uštedu veću od 3000 kuna i uvođenje plina na 36 rata

NL Promo

Akcija tvrtke Energo "Zagrijan za plin" traje do kraja srpnja 2020.Svi koji su oduvijek željeli plin, ali nisu si mogli priuštiti takav trošak, sada imaju priliku osigurati priključenje i nabaviti opremu po iznimno povoljnim uvjetima. Naime, tvrtka Energo pokrenula je akciju “Zagrijan za plin”, koja nudi čak tri razloga za prelazak na grijanje plinom. Kućanstva koja potpišu ugovor o opskrbi za trajanja akcije, neće platiti iznos naknade za priključenje, što je ušteda od čak 3000 kuna, a obavezan projekt plinske instalacije dobit će za samo jednu kunu. Za preostali dio troškova, odnosno trošak nabavke i ugradnje plinske instalacije, plinskog bojlera i radijatora, Energo je osigurao plaćanje karticama do 36 rata.


Tko može koristiti akciju Energa


Osim onih koji do sada nisu koristili plin, za ovu se akciju mogu prijaviti i svi postojeći korisnici plina u kućanstvima, koji ga trenutačno koriste samo za kuhanje, a željeli bi ugraditi plinsku instalaciju i za grijanje. Ako netko u kućanstvu ima neispravnu plinsku instalaciju i želi ugraditi novu, također se može prijaviti Energu. Stambene zgrade koje žele zamijeniti nemjereni dio plinske instalacije, u zajedničkim dijelovima zgrade, mogu, također, iskoristiti povoljne uvjete nabave i ugradnje opreme tijekom akcije.


Plin cjenovno i ekološki prihvatljiv


Poznato je da je plin najkomforniji način grijanja, s obzirom da se plinski bojler lako instalira, a grijanje se pali i gasi kada to odgovara korisniku, koji tako sam upravlja svojim troškovima. Plin je, također, ekološki prihvatljiv i cjenovno povoljan energent. Zbog toga su za njega nerijetko zainteresirani i oni koji vode računa o okolišu jer je riječ o najčišćem fosilnom gorivu, povoljnom i jednostavnom za korištenje. Plin je široko rasprostranjen energent i zato jer omogućava vrlo učinkovito grijanje. Toplina doma se postiže u vrlo kratkom roku, a troškovi redovnog održavanja su niski.


Ponuda i informacije
Svi zainteresirani za uvid u lokaciju i ponudu mogu se javiti pozivom na besplatan telefonski broj 0800 353 040, ili upitom na elektroničku adresu [email protected] Akcija traje do kraja srpnja 2020, a više informacija se može naći na stranici http://energo.hr/index.php/zagrijan-za-plin/