Naruči i pokupi: Otvoren Kooglana DriveIn

NL PromoKooglana Food&Bar u Tower Centru Rijeka mjesto je poznato po odličnoj ponudi hrane i pića, posebno po vrhunskim pizzama i jelima s roštilja na drveni ugljen. No, zbog dobro poznate epidemiološke situacije i propisanih mjera Stožera civilne zaštite, i Kooglana je bila prisiljena zatvoriti svoja vrata za posjetitelje.
Ako želimo uživati u hrani iz restorana, to možemo učiniti putem dostave, ili je možemo sami fizički preuzimati, bilo iz automobila ili pješice. Kako bi opstali u vrijeme izolacije, mnogi restorani uvode novitete, a jedan od njih je i Kooglana Food&Bar koji je otvorio opciju DriveIna.Jednostavnije ne može


Lijepa je to, lokalna, riječka priča, koja je u kratkom roku uspješno realizirana i osmišljena kao reakcija na vrijeme u kojem trenutačno živimo. Kako bi Riječani i dalje mogli uživati u slasnim zalogajima, usprkos svim ograničenjima i novim mjerama, Kooglana Food&Bar otvorio je opciju DriveIna.
– Tako od sada, osim klasične dostave te dostave putem Wolta, Glova i pauza.hr, svoju narudžbu možete i samostalno podići – automobilom ili pješke. Jednostavnije ne može – Naruči i pokupi, poručuju iz Kooglana Food&Bara.


Bogata ponuda


Kako biste koristili uslugu DriveIna, potrebno je učiniti tek nekoliko jednostavnih koraka. Za početak, naručiti željeno putem telefona (099 20 888 30) ili web-stranice www.kooglana.hr, potom dogovoriti vrijeme dolaska i – pokupiti narudžbu!
Ako vam više odgovara, možete i jednostavno osobno doći u Kooglana DriveIn, odabrati što želite jesti, počekati koju minutu u toplom automobilu, i nastaviti kući.
Osim slasne hrskave piletine, neodoljivih hamburgera i premium hamburgera s roštilja na drveni ugljen i pizze, u ponudi vas očekuju i kuhana jela, ali i ona poput telećeg pečenja i odojka koji će mnoge razveseliti u ovo blagdansko vrijeme. Salate, obročne salate, tjestenine, rižota, meniji za najmlađe, različiti prilozi, kolači i palačinke, sve se to nalazi u ponudi Kooglana Food&Bara koju je moguće proučiti na web-stranici www.kooglana.hr.Kava za van
Sada kada su zatvoreni i restorani i kafići, kave za van jedan su od najtraženijih proizvoda, a zato u Kooglani postoji i walk-in opcija kave za van.
– Zasladite se nekim desertom iz naše ponude ili uzmite kavu za van i uživajte u svježem zraku. Iako nas je epidemiološka situacija prisilila da se ograničimo na naša četiri zida, to ne znači da moramo prestati uživati u vrhunskim specijalitetima. Vrijeme koje biste potrošili u kuhinji, provedite u krugu obitelji, sigurni i sretni. Dobar tek, poručuju iz Kooglana Food&Bara.


Kako naručiti?

Željeno možete naručiti putem telefona (099 20 888 30) ili web-stranice www.kooglana.hr, potom dogovoriti vrijeme dolaska i – pokupiti narudžbu! Ako vam više odgovara, možete i jednostavno osobno doći u Kooglana DriveIn, odabrati što želite jesti, počekati koju minutu u toplom automobilu i nastaviti kući