Najveći SEO Meet up okupio stručnjake iz regije

NL Promo

SEOMEET#5 - organizatori

SEOMEET#5 - organizatori

U Zagrebu u WESPA Business & Lounge co-working prostoru je održan SEO Meet #5 u do sada najvećem izdanju. Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanja vodećih eksperata u industriji. Uz pomoć generalnog sponzora, najveće content marketing platforme WhitePress®  SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu.


SEOMEET#5 – Barbara Slade, Vida Janeković Snimio: Goran Berović


Peto izdanje SEO Meeta, kao i uvijek organizirali su osnivači Facebook grupe SEO Hrvatska.


SEOMEET#5 – Tin Dudajek, Darius Muresan Snimio: Goran Berović


Teme predavanja bile su fokusirane na budućnost SEO-a i primjenu najnovijih trendova u industriji. 5 predavača i 4 panelista dijelili su svoje znanje, iskustvo, ali i predikcije o promjenama koje se očekuju u industriji.


SEO Meet #5 započeo je s odličnim Krešimirom Ćorlukićem iz WLDM-a koji je govorio o lokalnom SEO-u i analizi alata koje koristi.


SEOMEET#5 – Krešimir Ćorlukić Snimio: Goran Berović


Najpoznatija SEO stručnjakinja na našim prostorima, Barbara Slade Jagodić, podijelila je svoje stajalište o sadržaju koji je primjeren za objavu na webu; dok je Darius Muresan iz WhitePressa® prezentirao najefikasnije metode i tehnike za uspješan link building.


Panel o budućnosti SERP-a donio je uzbudljivu raspravu u kojoj su sudjelovali Tin Đudajek, Marko Pačar, Krešimir Ćorlukić i David Peranić.


Petra Capić iz SERPrise agencije, prigodno je podijela studije slučaja o uspješnom link buildingu, a Robert Petković podijelio je svoja znanja o GA4 i implementaciji novih funkcija.


SEOMEET#5 – Petra Capić Snimio: Goran Berović


Teme predavanja uz vrhunske stručnjake garantirale dobru zabavu, uzvanici su nakon završetka službenog dijela uživali u druženju na After Partyu zahvaljujući Jani, Cedeviti, Jamnici i Carlsbergu.


Sam kraj eventa bio je poprilično uzbudljiv. WhitePress® je odabrao 3 sretna dobitnika koji su osvojili ulaznice za najveću SEO konferenciju u Europi koja se održava 05.10.2023 u Budimpešti. WhitePress SEO Vibes dvodnevna je konferencija na kojoj će sudjelovati svjetski lideri iz industrije na kojemu se očekuje vise od 1000 stručnjaka.