MK Group donirala pola mikijuna kuna za pomoć ugroženima od potresa

NL Promo

Miodrag Kostić, predsjednik MK Group i Aleksandar Kostić, potpredsjednik MK Group

Miodrag Kostić, predsjednik MK Group i Aleksandar Kostić, potpredsjednik MK GroupRazorni potresi koji su pogodili Sisačko-moslavačku, Zagrebačku i Karlovačku županiju malo koga su ostavili ravnodušnim. Veliko srce u onim najtežim trenutcima, ponovno je pokazala i vodeća regionalna kompanija MK Group i hrvatski Skiper Resort koji posluje u sastavu grupe s donacijom pola milijuna kuna za saniranje posljedica potresa i pomoć ugroženom stanovništvu. Novac je uplaćen na račun Zaklade Solidarna koja je pokrenula hitnu donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i cijeloj Sisačko-moslavačkoj županiji.  Ova hvalevrijedna inicijativa predsjednika kompanije MK Group Miodraga Kostića i potpredsjednika Aleksandra Kostića jasno pokazuje kako se budućnost ne gradi bez zajedničkog solidarnog djelovanja što dodatno potvrđuje društvenu odgovornost kompanije kao jednu od njihovih osnovnih vrijednosti.


MK Group je tijekom čitave protekle godine obilježene globalnom pandemijom pružala pomoć institucijama za nabavu potrebne medicinske opreme, kao i podršku zdravstvenim radnicima i osjetljivim grupama stanovništva u cijeloj regiji. U okviru projekta „Za regionalne heroje”, nakon prvog vala pandemije za 450 medicinskih djelatnika iz regije osiguran je zasluženi odmor u istarskom hotelu Kempinski Adriatic u Savudriji, kao i u drugim luksuznim hotelima u vlasništvu MK Group.


MK Group od svog osnivanja kontinuirano pruža podršku u 123 zajednice u kojima posluje, a samo u prošloj godini navedena pomoć iznosila je više od milijun eura, što je svrstava u društveno najodgovorniju kompaniju 2020. godine, proglašenu od strane Srpske asocijacije menadžera.