Uz slavljeničku atmosferu, spremne su i super akcije za sve kupce

Mima je proslavila 30. rođendan! Uz slavljeničku atmosferu, pripremili su super akcije za svoje kupce

NL Promo

Namještaj Mima ovaj mjesec provodi u rođendanskom veselju pa kupcima nudi popuste do čak 60 postoNamještaj Mima ovoga mjeseca obilježava jubilarni 30. rođendan. U toliko godina postojanja na hrvatskom tržištu njihovi vjerni kupci mogu svjedočiti predanosti s kojom Mima djeluje te kvalitetnom namještaju kojim su bogate njihove svakodnevne ponude.


Posjetom jednog od Miminih salona odmah ćete primijetiti žive i slikovite ambijente iza kojih stoji tim vrijednih i uhodanih dizajnera vođenih ciljem pružanja pravog osjećaja doma.


Mimini su saloni zamišljeni kao prostori u kojima se kupac osjeća kao kod kuće i gdje se pronalazi inspiraciju za uređenje svog životnog prostora čime se želi pružiti dodatna vrijednost kupcima uz stručan tim koji im stoji na usluzi kroz cijeli proces; od prvog susreta i odabira namještaja pa sve do montaže.
Mima je svoj jubilarni rođendan započela slavljeničkim ambijentom s mnoštvom balona, konfeta, kolača i prigodnim photosessionom. Upravo takva zabava i priliči velikom jubileju jer je rođendanska atmosfera dobrodošao odmak od ovog neobičnog i ne tako veselog vremena koje nas je zadesilo.


Slavljenički ambijent nije trajao samo jedan dan već se protegnuo na čitav travanj u kojem je Mima za svoje kupce pripremila brojne pogodnosti, sniženja i nagradne igre prepune iznenađenja.ODLIČNI POPUSTI


Kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari i klizne stijene posebne su zvijezde bogate Mimine ponude pa će ovoga mjeseca upravo one biti na posebnim popustima.


Kuhinje su na popustu čitavog mjeseca do 55 % dok su ugradbeni ormari i klizne cijene snižene do čak 50 odnosno 60 %, ovisno o proizvodu. Garancija vrhunske kvalitete je i deset godina garancije na kuhinje po mjeri, a dvanaest na ugradbene ormare. Ali, nije samo tu kraj jer veliki broj pogodnosti i slavljenička sniženja odnosit će se na sav asortiman.


Bogati Mimin asortiman proizvod je dugotrajnog rada kroz kojeg se konstantno ulaže u inovacije, razvoj i edukaciju zaposlenika, a prioritet je kupcima ponuditi najbolju ponudu prateći svjetske trendove u uređenju interijera. Svaki komad namještaja rezultat je vjernog tima kojeg čine vrijedni voditelji, tehnolozi i dizajneri, a zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu koji se nalazi na Kastvu, Mima s ponosom može reći da je od početka pa do svog jubilarnog 30. rođendana ostala u stopostotnom hrvatskom vlasništvu.


Ovaj pouzdani partner u opremanju doma nudi funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po cijenama dostupnim širem tržištu. Kao jednu od svojih najvećih snaga, uvijek će navesti vjerne kupce koji brend prepoznaju iz dana u dan. Zadovoljni kupci najveći su poticaj u poslovanju, a prijateljski odnos i povjerenje jedna od ključnih stvari za uspjeh.


Poduzeće danas broji deset poslovnica diljem Hrvatske: Pula, Poreč, Umag, Rijeka, Kukuljanovo, Zadar, Šibenik, Split, Karlovac i Koprivnica, a imaju i novi i moderan web u kojem cijeli produženi vikend imaju super popuste!


Ukoliko ne stignete zaviriti u prekrasne Mimine poslovnice, provjerite nove ponude i prelistajte aktualni katalog na www.namjestaj-mima.hr.