Nagradna igra

Novi list i Namještaj Mima sretnim dobitnicima uručili poklon-bonove

Ervin Pavleković

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Ivanka Blažina i Albert Lenac dobitnici su bona vrijednog deset tisuća kuna, a Stjepan Neral i Vitomir Pilaš onog od pet tisuća kuna. Dobitak će moći iskoristiti u nekoj od prodavaonica Namještaja MimaU prodajnom centru Namještaja Mima na Kukuljanovu  nagrade Novog lista i Namještaja Mima došle su do četvero dobitnika koji su radosnu vijest već saznali početkom ovoga mjeseca.


Sretni će dobitnici svoje nagrade, dva poklon-bona od po deset tisuća kuna i dva od po pet tisuća kuna, moći iskoristiti u nekoj od prodavaonica Namještaja Mima tijekom narednih nekoliko mjeseci.


U velikoj nagradnoj igri Novog lista i Namještaja Mima sretni su dobitnici bili Ivanka Blažina i Albert Lenac koji su dobili bon vrijednosti od 10 tisuća kuna, te Stjepan Neral i Vitomir Pilaš koji su dobili bon vrijednosti od pet tisuća kuna.
Oni su sakupili i izrezali ukupno petnaest kupona te ih poslali na nagradnu igru u zatvorenoj, u ovome slučaju sretnoj omotnici. Dobitnici će svoje bonove moći iskoristiti u nekoj od poslovnica Namještaja Mima te odabrati nešto od izložbenog i narudžbenog asortimana.


Ivanka Blažina dugogodišnji je pretplatnik Novog lista koja ovu nagradu, kako kaže, nije očekivala. Kad je čula vijest o sretnome dobitku bila je iznenađena i vrlo uzbuđena.– Nagradu nisam očekivala, velika je sreća i slučajnost da se među hrpom omotnica izvuče baš moje ime. Imam dva odrasla sina koji imaju svoje obitelji, pa ćemo se o tome kako i na što potrošiti poklon-bon lako dogovoriti.


Mislim da ćemo birati više predmeta za kućanstvo, tako da svatko dobije nešto, rekla je sretna dobitnica te naglasila kako i dalje nastavlja igrati, sada nagradu igru za automobil, no ovoga će puta omotnicu nasloviti na svojeg unuka koji polaže vozački ispit.


Vitomir Pilaš, također sretni dobitnik u nagradnoj igri, Novi list čita već više od trideset godina, a ta je novina u njegovom kućanstvu, kaže, nešto najvažnije. Ovo mu nije prvi dobitak, no jednako ga je obradovao. Nakon što sa suprugom pogleda čitav asortiman Namještaja Mima, odlučit će na što će ga potrošiti.


Ova nagrada bila je nešto neočekivano i za Alberta Lenca sa Zameta koji već zna i na što će dobiveni iznos na poklon-kartici potrošiti – na neku udobnu stolicu ili fotelju za gledanje televizije i za svakodnevno čitanje naše novine.