Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Puli

NL Promo

Povodom otvorenja maskota Happy prošetala je centrom grada i izmamila osmijehe prolaznika

 U širem centru Pule svoja vrata službeno je otvorila nova poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice obilježeno je promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. Tako je gradom prošetao Happy, službena maskota Merkur osiguranja i osim doze sreće, prolaznicima podijelio promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja. Osim susreta s Happy maskotom, koja već svojom pojavom mami osmijeh na lice, prolaznici su imali priliku iskušati svoju sreću i zavrtiti kolo sreće u kojem je svako polje bilo dobitno.Predstavljanju nove poslovnice prisustvovala je Uprava Merkur osiguranja, Marko Klemenčič, predsjednik Uprave i Krešimir Limpić, član Uprave, direktorica prodaje Daniela Mikulić, kao i voditelji prodajnih timova i zastupnici.Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u Puli i okolici sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a njihovo korištenje postalo jednostavnije. „Prošle godine mnogo smo uložili u digitalizaciju naših servisa, ali dalje postoji potreba, od strane naših klijenata, za prostorima u koje mogu fizički doći i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika“, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić


Prostor nove poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. Klijenti novu poslovnicu na adresi Dalmatinova ulica 2 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 17.3.2024. mogu ostvariti popust od 15% na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.


S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku života.