Mediteranski specijaliteti stižu na kućne adrese u Krku i Baški

NL Promo

Popularni Valamarovi restorani Oliva Grill i BonetaBistro&Lounge vrše besplatnu dostavu na području grada Krka i Baške.Zahvaljujući novoj inicijativitvrtke Valamar Riviera od sredine srpnja građani Krka i Baške mogu uživati u ukusnim jelima lokalne i mediteranske kuhinje u privatnosti vlastitog doma. Uslugu dostave za njih svakodnevno vršeValamarovi restorani Oliva Grill u Krku i BonetaBistro & Lounge u Baški.U ponudi oba restorana su birane delicije od svježih lokalnih namirnica poput maštovitih salata, tjestenina, rižota, svježe ribe i mesa sa žara te burgera, pizza i slastica u izvedbi vrhunskih Valamarovihchefova.
Oliva Grill nalazi se uJeževac Premium CampingResortu u Krku, anarudžbe prima svaki dan od 13 do 21 sat na broj telefona 099/4831256. Cjelokupna ponuda dostupna je i na internetskoj stranici www.valfresco.com/oliva-jezevac.


Bistro &LoungeBonetasmješten je u opuštajućem ozračjuBunculukaCampingResorta u Baški inudi uslugu dostave svakodnevno od 13 do 21 sat putem telefona 051/856440. Jelovnik ovog restorana je vidljiv na internetskoj stranici www.valfresco.com/boneta-bistro.


Uz brzu dostavu na kućni prag, parcelu ili u smještajnu jedinicu građani i njihovi gosti mogu uživati u vlastitoj privatnosti bez odricanja od ukusne i kvalitetne restoranske kuhinje.