Majur Hotelski servis sudjeluje na 28. međunarodnom sajmu GAST!

NL Promo

Kao lider u potpori turističke industrije, Majur će ove godine sudjelovati na 28. međunarodnom sajmu GAST od 23. do 25. veljače 2024. godine u Areni Zagreb.

Majur Hotelski servis kao lider u potpori turističke industrije, ove će godine sudjelovati na 28. međunarodnom sajmu GAST od 23. do 25. veljače 2024. godine u Areni Zagreb. Pozivamo naše klijente, suradnike i potencijalne kupce da posjete naš štand i istraže široku paletu proizvoda koja uključuje hotelsku kozmetiku, opremu i komplementarni program.


Vijest koju s posebnim veseljem ovom prilikom želimo podijeliti s Vama jest da je Majur Hotelski servis postao ekskluzivni distributer branda Bentley kao vodećeg dobavljača inovativnih, održivih i kvalitetnih proizvoda za hotelsku industriju, a koji će ovom prilikom biti predstavljeni na našem štandu kao prilika svim posjetiteljima da se upoznaju s njihovom ekskluzivnom hotelskom opremom. Uz našu vlastitu kozmetičku liniju osmišljenu u suradnji s domaćom tvrtkom Magdis d.o.o., imat ćete priliku upoznati i ekskluzivne brandove hotelske kozmetike renomirane talijanske kuće La Bottega koja u svojoj ponudi nudi luxury fashion brandove poput Roberto Cavalli, Etro, Jonathan Adler te mirisima
slavnih parfumista Diptique, Ortigia, kao i luksuzni brand vanjskog namještaja Les Jardins.


Ukoliko želite samo najbolje za svoje goste, naši stručni djelatnici rado će Vam pružiti podršku u odabiru proizvoda i usluga te cjelovitih rješenja za Vaše potrebe.


Radujemo se Vašem dolasku.


Vidimo se na sajmu GAST!


Best for your guest