NOVA NAGRADNA IGRA

Kud god putovali, Adria Oil je pri rezervoaru

Edi Prodan

Nova nagradna igra Novog lista, Zadarskog lista I ADRIA OIL-a. Prikupite svega sedam kupona koje objavljujemo od 1. do 9. srpnja, kako biste se bezbrižno i bez troška za gorivo vozili tisućama kilometara

Cijene goriva pomoću kojeg se pokreću automobili najviše su u povijesti. S obzirom na to da uskoro prelazimo na euro, znati da je litra goriva dva eura te da nam je za prelazak stotinu kilometara potrebno oko sedam litara, jasno je kako je najveći izazov ovogodišnjeg planiranja ljetovanja upravo cijena koju ćemo potrošiti na benzinsko ili dizelsko gorivo, ovisno kakav automobil posjedujemo.


Primjerice, 700 kilometara koliko nam treba da bismo otišli i vratili se do neke srednje udaljene destinacije na kojoj planiramo ljetovanje od nas će zatražiti pedesetak litara goriva, odnosno oko 100 eura ili 750 kuna. Što je dakako popriličan iznos.


Deset sretnih čitatelja


Upravo zbog toga, kako bismo vam pomogli u planiranju i realizaciji ljetovanja, Novi list i Zadarski list su zahvaljujući sponzorstvu Adria Oil-a pokrenuli nagradnu igru naziva “Vozimo te na ljetovanje!”. Osmišljena je tako da deset najsretnijih čitatelja dobije po jednu nagradnu karticu Adria Oil-a na kojima će se nalaziti po tri tisuće kuna rezerviranih isključivo za kupnju goriva.


Nagradna igra počinje u petak 1. srpnja, a potrebno je sakupiti ukupno 7 kupona.  Trajanje igre predviđeno je do 9. srpnja jer se preskače nedjelja 3. srpnja. Kuponi se objavljuju u Novom listu i u Zadarskom listu tako da u igri mogu sudjelovati svi čitatelji ova dva lista. Svečano izvlačenje je predviđeno 19. srpnja u poslovnici Adria Oil-a na Kukuljanovu tako da će dobitnicima kartice biti uručene točno prije početka špice turističke sezone kad se najviše čitatelja naših listova odlučuje za odlazak na ljetovanje.


Krenite bezbrižno na put


Ali – nije svakodnevni život jednostavan ni nakon povratka s ljetovanja. Dijelom zbog toga što se nakon dana odmora i zabave, užitaka svih vrsta i silne bezbrižnosti vraćate u realnost života koji nerijetko ima i niz elemenata monotonije, još i više zbog naše poznate navike da na odmoru uvijek potrošimo više od planiranog. I baš zbog te karakteristike, nagradna igra Novog lista i Zadarskog lista ima jako veliki značaj – koliko god na ljetovanju potrošili zahvaljujući kartici Adria Oil-a, za gorivo ćete sigurno imati dovoljno! Štoviše, tri tisuće kuna za gorivo su po prilici četvrtina iznosa koji prosječni stanovnik Hrvatske godišnje troši na tu stavku, jako opterećujući kućni proračun.


Ono što je također velika prednost premija naše nagradne igre, činjenica je da kud god u Hrvatskoj otputujete svojim automobilom, imat ćete mogućnost napuniti rezervoar na benzinskim crpkama Adria Oil-a. Ukupno ih je 31, nema hrvatske regije i značajnijeg cestovnog pravca gdje se ne nalaze, od istoka Slavonije do juga Dalmacije. Kud god otputujete na ljetovanje, Adria Oli vam je pri – rezervoaru.


I baš zbog toga, uključite se u nagradnu igru. Prikupite svega sedam kupona kako biste se bezbrižno i bez troška za gorivo vozili – tisućama kilometara!