Koja je idealna dječja obuća za ljeto? Sandale, naravno – pogledajte trendove za 2021. godinu

NL Promo

Koja je idealna dječja obuća za ljeto? Sandale, naravno – pogledajte trendove za 2021. godinu

Koja je idealna dječja obuća za ljeto? Sandale, naravno – pogledajte trendove za 2021. godinu

Sandale su neizostavni komad obuće za sve generacije, a posebno ih vole nositi naši najmlađi. Provjerite zašto.

Sandale su iznimno praktična, ali i udobna obuća osobito ljeti kada nam se češće znoje noge. Kad ih skinete, one se jednostavno prirodno zrače, što nije slučaj s cipelama ili tenisicama. Osim sandala za odrasle postoje i sandale za djecu. Takve dječje sandale dolaze u raznim oblicima i stilovima pa tako tržište obiluje poznatim Crocs sandalama za djevojčice i dječake idealnim za vruće ljetne dane, zatim laganim i udobnim Grünland sandalama za djevojčice, a tu su i djelomično zatvorene sandale popularnog brenda Biomecanis.


Zašto su svim djevojčicama sandale najomiljeniji komad ljetne obuće?


Sandale su popularni komad obuće, no ne samo djevojčicama nego i djevojkama i odraslim ženama. Izrađene su tako da omogućuju stopalu da diše te ujedno da spriječe znojenje. Osim što su jako udobne, na tržište dolaze u najrazličitijim dizajnima i bojama, tako da ćete vrlo lako pronaći nešto i za sebe i za vaše dijete.


U posljednje vrijeme djevojčicama upadaju u oči prekrasne Birkenstock Kairo Hl Kids sandale nježno smeđe boje koja zapravo podsjeća na ružičastu. Sandale se blago presijavaju, tako da su idealne za neke šetnje gradom ili rivom. Izrađene su od prozračne eko kože. Ovaj model sandale za djevojčice razlikuje se od ostalih modela drugih proizvođača po tome što je potplat opremljen EVA tehnologijom kako bi se osigurala najbolja udobnost tijekom nošenja. Sandale se kopčaju pomoću čičak trake koja optimalno podržava stopalo i sprječava klizanje. Namijenjene su za vruće ljetne dane.


sandala za djevojčice


Izdržljive sandale RICOSTA odgovaraju najzahtjevnijim dječjim aktivnostima


Ako kod kuće imate malog planinara koji je stalno u pokretu, a ovog ljeta planirate istraživati planinarske staze najljepšeg hrvatskog gorja, potrebne su mu izdržljive sandale koje će mu omogućiti sigurno penjanje i hodanje po svakakvim terenima.


Pepino By Ricosta Gery je model čvrstih sandale za dječake kao stvorenih za navedene prilike. Umjesto vezica kopčaju se pomoću čičak trake, tako da će ih vaše dijete u bilo kojem trenutku moći samo zategnuti ili otpustiti. Na dijelu iznad prstiju provučene su elastične vezice koje olakšavaju obuvanje, ali i osiguravaju odlično prianjanje uz stopalo, tako da se ne morate bojati kad budete hodali po neravnom terenu. Za razliku od ostalih sandala u ovima će vaše dijete sigurno i udobno hodati po stijenama, kamenju i asfaltu zahvaljujući kvalitetnom potplatu koji ublažava udarce. Zatvorene su na prstima kako bi zaštitile dijete od eventualnih udaraca. Idealne su i za tople i za vruće dane.


Kako odabrati dječje sandale?


Nemojte misliti kako su sandale namijenjene samo za šetnju po promenadi. Postoje, naime, čvršće i izdržljivije dječje sandale idealne za sve aktivnosti na otvorenom; od trčanja i igranja u parku pa sve do šetnje po neravnim terenima.


Kod kupovine sandala za djevojčice i dječake vodite računa upravo o tome – hoće li ih djeca nositi samo za šetnju, za igranje u moru ili za planinarenje. Osim toga, obratite pažnju na to jesu li udobne te podržavaju li djetetovo stopalo tako da omogućuju pravilan razvoj, a ne samo na to jesu li vizualno privlačne.