Kako uštedjeti na kuponima s popustom

NL Promo

Koliki će vas proračun koštati hrane, ljekarne ili odjeće svakog mjeseca? A koliko biste već mogli uštedjeti ako ste prilikom kupovine koristili kupone za popust? Ne plaćajte nepotrebno previše. Savjetovat ćemo vam kako uštedjeti.

Želite li znati kako se brzo snaći u ponudi kupona s popustom i kako lako pronaći najbolju ponudu? Bilo da se radi o kupnji osnovnih potrepština za domaćinstvo ili kupovini sitnica iz zabave, svaka ušteđena zadovoljit će vaš potrebe.

Planirate li kupiti nove kuhinjske uređaje ili se pripremate za ljetnu sezonu u vrtu? Tada će vam svakako dobro doći kupon koje ćete pronaći na portalu Kuplio.hr. Na web mjestu pronaći ćete bogatu ponudu popusta za kategoriju za dom i vrt, među kojima ćete definitivno moći odabrati. Ili se želite usrećiti i kupiti za sebe nešto jedinstveno što nema baš nitko? Dakle, kliknite Sneakerstudio, gdje ćete pronaći izbor originalne odjeće i obuće iz različitih dijelova svijeta. Ovdje također možete uštedjeti, samo prilikom kupovine unesite Sneakerstudio kod za popust.


Što je Kuplio?


Ne morate pregledavati stotine web mjesta da biste jeftinije kupovali. Na web stranici Kuplio pronaći ćete sve pod jednim krovom. Prikuplja informacije o povoljnim ponudama u domaćim i stranim trgovinama. Ovdje ćete pronaći ekskluzivne kodove za popuste, rasprodaje, letake,rasprodaje i još mnogo toga. Web stranica se redovito ažurira, tako da ćete ovdje uvijek pronaći najnoviju ponudu kupona za popust.


Kako potražiti popuste?


Orijentacija na webu vrlo je jednostavna. Povoljne ponude pronaći ćete na glavnoj stranici. Ako tražite nešto određeno, za pretraživanje možete koristiti okvir za pretraživanje. Tamo unesite vrstu robe koja vas zanima ili određenu marku. Svi popusti uredno su raspoređeni u kategorije i potkategorije, tako da možete brzo pronaći sve što vam treba. Tražite li najbolje ponude na tržištu? Tada svakako ne propustite Top 50 kupona, gdje vas očekuje najbolje od najboljeg.


Koje popuste ovdje mogu pronaći?


U Kuplio ćete pronaći širok izbor robe i usluga. Kupujete li novi kućanski aparat i želite znati nije li negdje moguće kupiti jeftiniji? Želite li uštedjeti novac prilikom kupnje ljekarne ili vitamina? Kuplio vam u svemu tome može pomoći. Ovdje ćete pronaći najbolje ponude s područja mode, ljepote, zdravlja, sporta, namještaja, elektronike, dječje robe, igračaka, automobilske opreme, putovanja, osiguranja i još mnogo toga.


Kako primijeniti popust


Ne morate se registrirati da biste se prijavili za popust. Samo kliknite na stranicu Kuplio, gdje ćete pronaći dobru ponudu. Zatim odaberite Prikaži kod za popust. Zatim možete kopirati ili prepisati ovaj kod u polje Kod za popust u vašoj košarici. Nakon unosa koda, e-trgovina odbit će popust od cijene vaše robe. I to je to – štednja nikada nije bila lakša.


Još nešto ekstra


U Kuplio ćete pronaći i usporednik popusta zahvaljujući kojem ćete biti sigurni da ste pronašli najpovoljniju ponudu na tržištu. U usporedbu unesite kategoriju koja vas zanima i odaberite iz ponude trgovina čije popuste želite usporediti. Ako želite uštedjeti vrijeme traženjem ponuda, najbolje ponude možete poslati izravno u svoju e-poštu. Zahvaljujući tome nikada nećete propustiti nijednu povoljnu ponudu.