Julius Meinl predstavlja nove 100% biorazgradive Inspresso kapsule

NL Promo

Biorazgradive kapsule

Biorazgradive kapsule

0% plastike, 0% aluminija, 100% prirodne arome, 100% biorazgradive - u omiljenoj Julius Meinl kavi od sada možete uživati odgovornoOd početka masovne proizvodnje plastike 1950-ih godina do danas, procjenjuje se, proizvedeno je 8,3 milijarde tona. Čak 80 posto plastike postalo je otpad. Od toga otpada, svega devet posto je reciklirano. Zna se i da neke vrste plastike traju i više od 500 godina, pa je matematika jasna – plastika je opasna i gotovo neuništiva.


Međunarodno uspješna austrijska obiteljska tvrtka Julius Meinl, sinonim za vrhunsku kavu, u korak sa svjetskim trendovima održivosti i očuvanja prirodnog sklada, predstavila jenove 100% biorazgradive Inspresso kapsule izgrađene od kompostiranog biopolimera dobivenog iz obnovljivih sirovina. Uz sigurnu zaštitu arome zahvaljujući patentiranom poklopcu kapsule imaju i OK COMPOST certifikat što znači da se mogu industrijski kompostirati na temperaturi višoj od 60 °C. Kapsule seraspadnu za 12 tjedana, stvarajući zdrav kompost.


”Želja nam je malim, ali značajnim koracima svijet učiniti boljim mjestom za nas i za buduće generacije. Inspirirajte se našim mješavinama kava u novim biorazgradivim kapsulama i priključite se našim nastojanjima dauljepšamo svijet i sačuvamo planet”, poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Julius Meinl, poznat po kavi vrhunskog okusa i karakteristika, u Inspresso inačici donosi savršenu pripremu u svakoj šalici. Jedinstveni dizajn kapsula ivisoka funkcionalnost aparata izvlače sve suptilne note iz ovih izuzetnih mješavina kave. Patentirana zračna barijera ukapsuli održava kavu svježom, apotisak vode od 20 bara osigurava savršenu ekstrakciju i bogatstvo okusa prilikom svakog serviranja.


Inspresso kapsule dostupne su u pet posebnih mješavina: Espresso Crema, Espresso Decaf, Lungo Clasicco, Ristretto Intenso i Lungo Arabica. Kapsule su Nespresso kompatibilne.


Uživajte u kavi odgovorno, jer savršena je kava – samo kada je Zemlja zdrava!