“Iskustvo iz prve ruke: Koliko je važan izbor škole?” s Kolindom Grabar Kitarović

NL Promo

DAN OTVORENIH VRATA U MEĐUNARODNOJ ŠKOLI ADRIA

Međunarodna škola Adria najavila je još jedan Dan otvorenih vrata koji će pružiti uvid u prednosti i vrijednosti IB obrazovanja. Posebna gošća bit će 4. predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, čija je kćer uspješno završila IB program.


Nakon Vakule, stiže Kolinda


Početkom ožujka gost Dana otvorenih vrata u Školi Adria bio je meteorolog Zoran Vakula, čija su predavanja i radionice privukla velik interes. Ovoga puta o IB programu s ravnateljicom Marijetom Mašić popričat će 4. predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.


Ona će sa zainteresiranim roditeljima podijeliti svoja iskustva i perspektivu o važnosti odabira prave škole za vaše dijete. Po završetku panela, roditelji će imati priliku postaviti pitanja gošći.Ovaj posebni događaj omogućit će roditeljima, učenicima i obrazovnim stručnjacima da saznaju kako IB program može unaprijediti engleski jezik te razviti komunikacijske i kreativne vještine.


Kolindina djeca – učenici IB programa


Zašto je IB obrazovanje ključno za globalni uspjeh? Kako može oblikovati budućnost svakog djeteta? Kako može olakšati život zaposlenim roditeljima? Inspirativna iskustva i korisne savjete ovom prilikom svi zainteresirani imat će priliku čuti iz prve ruke.
Koliko je tadašnja predsjednica imala povjerenja u ovaj sustav, govori činjenica da je oboje njene djece, koji stasaju u uspješne, samosvjesne i samouvjerene mlade ljude, upisalo IB školu.


Grabar Kitarović će zainteresiranima ispričati kako je to biti roditelj djeteta koje pohađa IB program te koje prednosti ovaj tip obrazovanja ima za svako dijete.
Za više informacija posjetite web-stranicu Škole Adria.