Hyundai, najbolji izbor za klima uređaj u Hrvatskoj!

NL Promo

Hyundai Elite Inverter Plus, inovativni model u paleti ovog korejskog proizvođača, opremljen je WiFi-jem, učinkovitim HEPA filterom te dolazi s 5 godina jamstva

Hyundai je ovih dana Hrvatskoj predstavio najsuvremeniji model klima uređaja koji će zasigurno oduševiti sve one koji su u potrazi za ugodnijim i kvalitetnijim zrakom u svojem domu ili na radnom mjestu. Riječ je o novom Hyundai Elite Inverter Plus klima uređaju, koji je stvoren kako bi pružio najbolju moguću učinkovitost uz minimalnu potrošnju energije.


Uz višestruke napredne funkcije, ovi upravo lansirani modeli 09GMV3/12GMV3/18GMV3 dostupni su s različitim učinima (2.7 kW, 3.5 kW i 5.3 kW), a osmišljeni su za montažu unutar stambenog ili poslovnog prostora, bez obzira na njegovu veličinu.


Hyundai GMV2


 


Elite Inverter Plus uređaji opremljeni su najnovijom tehnologijom koja pomaže u održavanju optimalne temperature u prostoriji te spadaju u uređaje visoke energetske učinkovitosti razreda A+++. Zahvaljujući naprednoj inverterskoj tehnologiji ovi najnoviji top modeli imaju mogućnost automatskog prilagođavanja snage rada prema stvarnim uvjetima u prostoriji, što rezultira značajnom uštedom energije. 


Hyundai GMV3


Elite Inverter serija klima uređaja dolazi s ionizatorom koji osigurava još bolju kvalitetu zraka i pomaže pri sprječavanju bolesti pluća poput astme. Pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora učinkovito sprječavaju razvoj bakterija te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. 


Osim hlađenja, bez brige možete računati i na grijanje tokom cijele zime i u najhladnijim danima, jer GMV3 modeli dolaze s dodatnim grijačima kompresora i kadice u vanjskoj jedinici, čime je poboljšana učinkovitost grijanja zbog ubrzanog odmrzavanja vanjske jedinice. Zahvaljujući posebno dizajniranoj elektronici novi modeli mogu raditi čak i kad su temperature zraka do -15ºC ili +50 ºC, a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temperaturi kondenzacije. 


Foto Hyundai GMV3 remote


Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula koji omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu. 


Možemo zaključiti da će Hyundai Elite Inverter Plus s razlogom osvojiti naše tržište i savršeno se uklopiti u svaki prostor.


Foto Hyundai GMV3


Sve dodatne informacije o najvećem izboru klima potražite na centralnom mjestu za klima uređaje u Hrvatskoj i obratite se generalnom zastupniku za Hyundai u Hrvatskoj na www.klimatizacija.hr ili u najbližoj poslovnici.


Posjetite klimatizacija.hr u Rijeci na adresi Luki 56a!


T: 051 347 565


E: [email protected]


I u Puli na adresi Fojba 21!


T: 052 209 435


E: [email protected]