Sajam HO-RE-CA

Higijena je »tema broj jedan«, a Orcus plus je lider u tom području

Rukovodeći tim tvrtke Orcus plus

Rukovodeći tim tvrtke Orcus plus

Potpuna higijenska rješenja – sve ono što u današnjem trenutku kada je održavanje visokog stupnja higijene u svim područjima života »tema broj jedan«, ono je što na trodnevnom sajmu u Opatiji na najbolji način nudi tvrtka Orcus plus d.o.o. sa sjedištem u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, te poslovnicama u Zagrebu i Biogradu.
– Higijena je uvijek zauzimala visoko mjesto u svim sferama ljudskoga djelovanja, pa tako i u turizmu i ugostiteljstvu. Danas su, s obzirom na aktualna zbivanja, djelatnosti kojima se bavi Orcus plus, a to su distribucija higijensko-potrošnog materijala, te savjetovanje i rješenja u području profesionalne higijene prostora, iznimno tražene. Stoga smo odlučili puno uložiti u marketinške aktivnosti, a našim klijentima obratiti se uz ostalo i na ovom izuzetnom sajmu HoReCa Adria, gdje imamo velik i lijepo uređen centralni štand.


Foto: Vedran Karuza


Specijalizirani smo za osiguravanje najvišeg stupnja čistoće svih poslovnih, radnih i životnih prostora, te svakom partneru možemo predložiti najveći stupanj kvalitete proizvoda uz najekonomičnije sustave na tržištu, kako bi se s jedne strane zadovoljili najviši standardi i zahtjevi korisnika, a s druge strane smanjili troškovi. Ponosni smo nositelji certifikata upravljanja kvalitetom, a distribuiramo ekološki prihvatljive proizvode – od papirnate konfekcije i pripadajućih držača, sapuna, sredstava za čišćenje i osvježivača prostora, do pomagala u čišćenju i potrošnoga materijala, stolne konfekcije i dekoracije, te plastične i papirnate galanterije i hotelske kozmetike. Može se reći da smo lideri u svijetu higijene i čistoće – rekao je Alen Host, direktor prodaje u Orcus plusu.


Specijalizirani smo za osiguravanje najvišeg stupnja čistoće svih poslovnih, radnih i životnih prostora  Alen Host, direktor prodaje


Uz podršku direktora tvrtke Danora Čargonju i direktorice marketinga Lane Čargonja, već su četvrtu godinu uzastopce izlagači na ovom sajmu u Opatiji, a s obzirom na djelatnost kojom se bave i vremena u kojim živimo, ne čudi što je njihovo izlagačko mjesto među najposjećenijima.


Foto: Vedran Karuza