Golden četvrtak u Toweru idealna je prilika za kupovinu poklona

NL Promo

Stiže zadnji Golden Četvrtak u ovoj godini u Tower Center Rijeka, koji donosi odlične popuste, ponude i akcije. Ulovite popuste do 50% i prije nego krenu blagdanske gužve. Provjerite što možete kupiti na popustu i razveseliti svoje najmilije za Božićno jutro.

Ovaj četvrtak, 8. prosinca 2022. idealna je prilika za kupovinu povoljnih poklona, kao i za duple bodove na Golden Tower kartici. Za račun veći od 200,00 kuna na infopultu na 4. katu možete preuzeti na dar slatko iznenađenje, svakako požurite jer akcija traje do isteka zaliha. One najmanje razveselit će predivne zimske maskote koje će posjetiti Tower upravo u četvrtak od 17 do 20 sati. Slikajte se sa snjegovićem, pingvinom ili sobom.Božić donosi čaroliju, blagdani u nama bude skrivenu radost, ljubav i toplinu. Uz druženje, lampice i kolačiće tijekom blagdana imamo želju i darovati svoje najbliže. Pritom nije potrebno potrošiti puno, sitnica je sasvim dovoljna da izmami osmijeh na lice. Simbolika, mali znak pažnje i poklon koji je odabran baš za tu osobu, savršen je poklon za pod bor.


Da poklona bude još, Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 8. 12. 2022., časti i sve posjetitelje najsjajnijim duplim bodovima na Golden Tower kartici. Zato prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem Tower mobilne aplikacije.


Ovaj četvrtak, tvoj je Golden Tower užitak!