Golden četvrtak u Toweru donosi popuste, duple bodove i iznenađenja

NL Promo

Nakon Golden subote, Golden Weekenda, vrijeme je i za Golden četvrtak!

Pitaš se što, gdje, kada? Saaaamo polako, Tower Center Rijeka, ovaj četvrtak 9. rujna 2021., časti sve posjetitelje najsjajnijim popustima i akcijama i donosi duple bodove na Golden Tower kartici. Saznajte što vas očekuje na prvom Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe i cijelu obitelj.


Popis svih pogodnosti potražite na stranici Tower Centra Rijeka.


Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra.


Da iznenađenjima ne bude kraja, i tijekom Golden četvrtka možete sudjelovati u nagradnoj igri Back to school, gdje za potrošenih 200,00 kuna, na blagajni preuzimate nagradni listić koji je potrebno ubaciti u kutije postavljene na drugom i četvrtom katu centra te osvojiti deset vrijednih nagrada. Tower Center Rijeka pripremio je i zanimljivi foto kutak na drugom katu centra, u kojem se svi mališani mogu slikati od 17 do 20 sati, i ponijeti kući za uspomenu besplatnu fotografiju iz školskog autobusa.


Ovaj četvrtak, tvoj je Golden Tower užitak!