Minimalistički, ali elegantan restoran Bava pravo je utjelovljenje talijanske kuhinje. Smješten unutar Hotela Bellevue na šarmantnom otoku Lošinju, restoran je pravo gastronomsko putovanje koje svako jelo pretvara u iskustvo kojem će te poželjeti ponovno proživjeti. Od terase s pogledom na čarobnu uvalu Čikat ili interijera koji je decentno uređen, atmosfera restorana savršeno zaokružuje cijelo iskustvo boravljenja u samom Hotelu Bellevue.
Gurmanske večeri koje ostavljaju bez daha
Restoran Bava ponovno otvara svoja vrata od 14. lipnja svim zaljubljenicima u pomno kreirane kulinarske specijalitete, ali i svim onima koji će to tek postati. Gastronomsko iskustvo, redefinirano kako bi pružilo još veću kvalitetu luksuznih okusa, a opet dovoljno postojano kako bi osiguralo skladan spoj dugogodišnje talijanske tradicije i suvremenog ukusa, ovoga ljeta pod „kuhačom palicom“ gostujućeg chefa Theodora Falsera pružit će novu dimenziju dobro poznatim okusima. Bogati jelovnik uključuje tradicionalna talijanska predjela, pomno odabranu selekciju jela od tjestenine i rižota te raznoliku ponudu glavnih jela s ribljim, mesnim i veganskim opcijama. Nije samo pomno kreirani jelovnik kruna koja krasi ovaj šarmantni talijanski restoran, već i istančana vinska karta koja se s jednako impresivnim izborom pića diči vrhunskim asortimanom prosecca te drugih talijanskih vina s daškom hrvatskog utjecaja, čime ujedno i zaokružuje šaroliku paletu okusa svakog tanjura.
Dva dana čistog luksuza
Theodor Falser obogatit će jelovnik, ali i program Hotela Bellevue 4. i 5. srpnja specijalno kreiranim gurmanskim večerama u kojima iz prve ruke, možete doživjeti kulinarsko umijeće Falserovih čarobnih ruku. Okrunjen Michelinovom zvjezdicom i s četrdesetgodišnjom bogatom kulinarskom karijerom izbrušenom u najboljim svjetskim kuhinjama, Falser će sa zainteresiranim degustatorima podijeliti svoje neodoljive recepte tijekom dvije vrhunske večeri u à la carte restoranima Bava i Matsunoki hotela Bellevue. Kroz dva dana potpune okusne ekstaze gosti će iskusiti nezaboravno kulinarsko putovanje, u kojem će Falser kroz prvi dan istaknuti klasične talijanske okuse s modernim dodirom u restoranu Bava, dok će drugi dan kulinarsku priču upotpuniti azijskim receptima i jelovnikom od više sljedova u japanskom restoranu Matsunoki, nagrađenom Michelinovom pločom.
Uputite se ovoga ljeta na skriveni dragulj Jadrana poznatiji kao Lošinj – točnije u uvalu Čikat, gdje vas očekuju luksuzni hoteli i ville, elegantno uređeni restorani, ali i što je najbitnije ukusno pripremljena jela svjetske kvalitete, a domaćeg potpisa te vrhunski i komplementarni izbor pića. Ne propustite ekskluzivnu priliku da iz prve ruke iskusite kulinarsko majstorstvo chefa Theodora Falsera te rezervirajte svoja mjesta za gastronomske večeri uživanja ovog srpnja u uvali Čikat, a za više informacija posjetite službenu stranicu Hotela Bellevue.