Okusi Italije u Malom Lošinju

Doživite gastronomsko iskustvo uz Michelinom nagrađenog Chefa 

NL Promo

Minimalistički, ali elegantan restoran Bava pravo je utjelovljenje talijanske kuhinje. Smješten unutar Hotela Bellevue na šarmantnom otoku Lošinju, restoran je pravo gastronomsko putovanje koje svako jelo pretvara u iskustvo kojem će te poželjeti ponovno proživjeti. Od terase s pogledom na čarobnu uvalu Čikat ili interijera koji je decentno uređen, atmosfera restorana savršeno zaokružuje cijelo iskustvo boravljenja u samom Hotelu Bellevue. 



Gurmanske večeri koje ostavljaju bez daha


Restoran Bava ponovno otvara svoja vrata od 14. lipnja svim zaljubljenicima u pomno kreirane kulinarske specijalitete, ali i svim onima koji će to tek postati. Gastronomsko iskustvo, redefinirano kako bi pružilo još veću kvalitetu luksuznih okusa, a opet dovoljno postojano kako bi osiguralo skladan spoj dugogodišnje talijanske tradicije i suvremenog ukusa, ovoga ljeta pod „kuhačom palicom“ gostujućeg chefa Theodora Falsera pružit će novu dimenziju dobro poznatim okusima. Bogati jelovnik uključuje tradicionalna talijanska predjela, pomno odabranu selekciju jela od tjestenine i rižota te raznoliku ponudu glavnih jela s ribljim, mesnim i veganskim opcijama. Nije samo pomno kreirani jelovnik kruna koja krasi ovaj šarmantni talijanski restoran, već i istančana vinska karta koja se s jednako impresivnim izborom pića diči vrhunskim asortimanom prosecca te drugih talijanskih vina s daškom hrvatskog utjecaja, čime ujedno i zaokružuje šaroliku paletu okusa svakog tanjura.



Dva dana čistog luksuza


Theodor Falser obogatit će jelovnik, ali i program Hotela Bellevue 4. i 5. srpnja specijalno kreiranim gurmanskim večerama u kojima iz prve ruke, možete doživjeti kulinarsko umijeće Falserovih čarobnih ruku. Okrunjen Michelinovom zvjezdicom i s četrdesetgodišnjom bogatom kulinarskom karijerom izbrušenom u najboljim svjetskim kuhinjama, Falser će sa zainteresiranim degustatorima podijeliti svoje neodoljive recepte tijekom dvije vrhunske večeri u à la carte restoranima Bava i Matsunoki hotela Bellevue. Kroz dva dana potpune okusne ekstaze gosti će iskusiti nezaboravno kulinarsko putovanje, u kojem će Falser kroz prvi dan istaknuti klasične talijanske okuse s modernim dodirom u restoranu Bava, dok će drugi dan kulinarsku priču upotpuniti azijskim receptima i jelovnikom od više sljedova u japanskom restoranu Matsunoki, nagrađenom Michelinovom pločom.



Uputite se ovoga ljeta na skriveni dragulj Jadrana poznatiji kao Lošinj – točnije u uvalu Čikat, gdje vas očekuju luksuzni hoteli i ville, elegantno uređeni restorani, ali  i što je najbitnije ukusno pripremljena jela svjetske kvalitete, a domaćeg potpisa te vrhunski i komplementarni izbor pića.  Ne propustite ekskluzivnu priliku da iz prve ruke iskusite kulinarsko majstorstvo chefa Theodora Falsera te rezervirajte svoja mjesta za gastronomske večeri uživanja ovog srpnja u uvali Čikat, a za više informacija posjetite službenu stranicu Hotela Bellevue.