Dolcela Cake2go

Kad je želja za slatkim velika, a trebaš rješenje odmah: Zgrabi Dolcela Cake2go

Dolcela Cake2go dovoljno je samo otvoriti, zagristi i uživati, a od sada je tu i neodoljiva kombinacija kokosa i čokolade – Brownies Kokos!Smatraš da bi slatki snack trebao biti ukusan, jednostavan i praktičan? Imaš pravo.


Misliš da je idealan desert baš onaj koji je odmah spreman za konzumaciju, bilo da si u školi, na faksu, izletu ili utakmici? Imaš pravo.


Vjeruješ da je slatki snack idealno rješenje u pauzi napornog dana? Imaš pravo.
 


Želiš slatki zalogaj toliko dobar da ga možeš dijeliti s ekipom, ali i na društvenim mrežama bez potrebe za filterima i efektima? Imaš pravo.


Baš zbog svega ovoga – imaš pravo na slatko!


Životni tempo je ubrzan, a želja za slatkim ne bira trenutak i baš zato trebaš slasticu koja te prati u stopu, što god radio i kamo god išao. Dolcela Cake2go spremni su za konzumaciju odmah kad te iznenadi želja za slatkim, bilo to na predavanju, na putu doma, u pauzi na poslu ili u školi. U njima možeš uživati i u toploj varijanti, uz jednostavno zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici. Samo zgrabi, zagrizi i uživaj!


Istinski čokoljupci browniese smještaju među TOP5 slastica i obožavaju naše Cake2go Brownies! Zašto? Oni nude sve što slatki zalogaj treba imati: sočan čokoladni biskvit, dodatno pojačan komadićima profinjene belgijske čokolade koji stane u svaku torbu i svaki džep. Kako bi se svi s dnevnim obavezama što bolje nosili, a stres izbacili, neka u torbi uvijek bude dovoljna zaliha ovih slastica. Kada ih se zaželiš kod kuće, dovoljno ih je zagrijati u mikrovalnoj pećnici i uz dodatak kuglice sladoleda nastaje prava mala gozba za ekipu koja dolazi na učenje, gaming turnir ili večer društvenih igara.


Uz Brownies i Brownies Kokos potraži i ostale Dolcela Cake2go proizvode vanilija, čokolada i jaffa. Ove su praktične i neodoljivo sočne slastice tu su kad te uhvati želja za slatkim ili jednostavno, kad ti fali ono nešto. Preduhitri žudnju za slatkim, isprobaj sve Dolcela Cake2go proizvode i pronađi svoj omiljeni. Ne zaboravi – imaš pravo na slatko!