Brzo do potrebnog novca online pozajmicom putem mobilne aplikacije

NL Promo

Novac nam se nalazi na dlanu – samo trebamo putem mobilne aplikacije ili internetske stranice poslati zahtjev i potreban novac bit će nam isplaćen na tekući račun u roku jednog dana. Istina ili promidžba? Saznajte više o brzim online pozajmicama novca i provjerite imate li mogućnost ostvariti ih.Svijet je uistinu globalno selo! Putem pametnog telefona i interneta informacije su nam nadohvat ruke, no koliko ste upoznati da vam je i novac koji hitno trebate dostupan 24 sata na dan, 7 dana u tjednu?


Sve veći porast zanimanja za online pozajmice


Posljednjih deset godina nebankarsko kreditiranje postalo je važan način poslovanja s potrošačkim kreditima,kako u svijetu, tako i u zemljama Europe. Hrvatska je svoja vrata toj vrsti poslovanja otvorila prije sedam godina postavši članicom EU.


Tada su nebankarske institucije, koje su svoje poslovanje već potvrdile u Europi, svoje usluge ponudile i građanima Republike Hrvatske. Već u samom početku predstavljen je dorađen i uspješan poslovni model posuđivanja novca putem interneta.
Sve veće zanimanje i uporaba ovog načina posudbe novca objašnjava se s jedne strane sve većom digitalizacijom društva i većom uporabom pametnih telefona i interneta, a s druge strane rastom kredibiliteta i potvrđivanjem pozitivnog dojma koje tvrtke, koje nude online pozajmice, imaju među građanima.


 


Kako prepoznati ozbiljnu ponudu?


Postavlja se pitanje: koliko su realni oglasi brzih kredita koji kažu da do novca možemo doći u roku samo jednog dana, 24 sata na dan, bez jamca i bez napuštanja udobnosti doma?


Naime, činjenica je da brze online pozajmice ne bi građanima bile toliko od pomoći da uistinu nisu brze i da do novca ne možete doći kako je obećano.


Zahtjevi za pozajmice uistinu se jako brzo obrađuju i moguće je da do novca dođete za dan – dva od trenutka slanja svog online zahtjeva.


Budući da zahtjev ispunjavate putem internetske stranice, što je još uvijek bliže našim korisnicima, iako je to moguće i kroz mobilnu aplikaciju, naravno da gamožete ispuniti i dostaviti sedam dana u tjednu, od 0 – 24 sata.


Priložite li sve potrebne dokumente i zadovoljavate li uvjete za pozajmicu, zahtjev će vam biti odobren u roku jednog do dva dana i novac biti isplaćen u kunama na vaš tekući račun doslovno 15 minuta po odobrenju zahtjeva bez da ste napustili svoj dom.


U slučaju Credit Point Oneza online pozajmicu novca nije potreban osobni dolazak u poslovnicu i još važnije – nije potreban jamac.


 


Kvalitetna ponuda online pozajmica


Na stranicama tvrtke Credit Point One, nebankarske financijske korporacije iz Španjolske, već pri posjetu naslovnoj stranici, nudi vam se mogućnost izračunavanja pozajmica i svih popratnih troškova. Sve je pisano na hrvatskom jeziku, a iznos pozajmice je izražen u kunama. Dakle, točno ćete znati koliko će vam biti isplaćeno na tekući račun, a koliko plaćate obradu zahtjeva.


Možete zatražiti pozajmicu od samo 500 do 20 000 kuna, a rok otplate je od 15 do 180 dana, uz mogućnost odgode dospjele obveze. Da biste pozajmicu mogli ostvariti, važno je da ste punoljetni, da imate redovita primanja i tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen. U tehničkom smislu, važno je da imate kontakt-broj i osobni e-mail.


Dokumenti koji su potrebni razlikuju se šaljete li upit prvi put ili ste već registrirani. Tražite li pozajmicu po prvi put, obvezna dokumentacija je:


  • obostrana fotografija važeće osobne iskaznice
  • fotografija kartice tekućeg računa s vidljivim IBAN brojem (pokrijte zaštitni kod)
  • promet po tekućem računu zadnjih 30 dana (podložno promjeni)
  • zadnja platna lista, ukoliko ste zaposleni, ili odrezak od zadnje mirovine
  • “selfi” s vašom osobnom iskaznicom

Priložena dokumentacija treba biti čitljiva, fotografije izoštrene, ne smiju biti mutne. S ispravno fotografiranom dokumentacijom ubrzavate proces same obrade pozajmice i njezinog odobrenja.


U današnje doba nije lako u svakom trenutku imati dovoljno novca za sve ono što želimo ili moramo platiti (opremanje doma, popravke, kupnju novog automobila, plaćanje školarine, plaćanje putovanja, ljetovanja i slično) i nije lako posuditi nekoliko tisuća kuna u roku jednog dana.


Ne čudi, stoga, što sve više građana Republike Hrvatske prati svjetski trend rasta zanimanja za online pozajmice. Želite li i sami saznati još više o ovoj temi ili se pridružiti zadovoljnim korisnicima ovih usluga, svakako posjetite internetske stranice Credit Point One ili instalirajte mobilnu aplikaciju.