Briga o zrelim muškarcima – Zdravstvena kampanja prostate

NL Promo

Foto: iStock

Foto: iStock

Slabiji mlaz urina? Češći, ponekad noćni odlasci u toalet? To bi mogao biti signal da vaša prostata zahtijeva pažnju. Zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i smanjenje stresa standardne su metode borbe za bolje sutra, no ponekad nisu dovoljne! Zato je norveška tvrtka pokrenula Kampanju za zdravlje prostate, zahvaljujući kojoj sada možete besplatno prikupiti dodatak ProLetto® Plus za podršku normalnim funkcijama prostate i pravilnom funkcioniranju mokraćnog sustava. Ne oklijevajte, već danas se pobrinite za sebe.

Muškarci ne vole pričati o svojim problemima, uključujući zdravstvene probleme. Slab mlaz mokraće, česti odlasci u toalet, također noću, problemi u spavaćoj sobi nisu teme koje se često pojavljuju u razgovorima. To je čudno jer se procjenjuje da gotovo 50% muškaraca starijih od 50 godina i oko 80% muškaraca starijih od 70 godina u većoj ili manjoj mjeri1 ima problema s mokrenjem.


Stvoreno s muškarcima na umu


U sklopu Kampanje za zdravlje prostate, norveška tvrtka Natural Pharmaceuticals omogućuje vam da isprobate mjesečnu opskrbu ProLetto® Plus bez ikakvih obaveza – dodatak namijenjen zrelim muškarcima. Jedinstven recept, čiji sastav posebno odabranih i aktivnih sastojaka svakodnevno podržava zdravlje muškaraca u Europi, nadohvat je ruke i za muškarce starije od 50 godina.


ProLetto® Plus je dodatak prehrani osmišljen imajući u vidu muškarce. Njegovi sastojci podržavaju


normalne funkcije prostate i pravilan rad mokraćnog sustava.


Za naručivanje jednostavno idite na www.prolettoplus.hr i ispunite jednostavan obrazac ili naručite pozivom na broj 01/88 48 111.


Foto: iStock


Muški element? Ili možda mineral!


Sastojci ProLetto® Plus, poput cinka i selena, pomažu u održavanju normalne razine testosterona, normalnim funkcijama reproduktivnog sustava i održavanju normalnog imuniteta.


Osim toga, pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i pomažu u održavanju zdrave kose. Cink se često naziva “muški mineral”. Ima važnu ulogu u održavanju zdrave prostate i u proizvodnji sperme.


Zdravstvena kampanja prostate


O čemu govori kampanja koju provodi Natural Pharmaceuticals? Riječ je o obrazovanju i širenju svijesti o tome koliko je prevencija važna u životu zrelog čovjeka! Besplatni mjesečni paket ProLetto® Plus osmišljen je kako bi ih potaknuo da se više brinu o svom zdravlju i pokazao koliko to može biti jednostavno!


Kao dio Kampanje za zdravlje prostate, Natural Pahramceuticals poziva sve muškarce starije od 50 godina da prikupe besplatan, mjesečni paket ProLetto ® Plus. Jedini trošak je dostava, koja iznosi samo 19,90 kn. Tvrtka obavlja samo prodaju narudžbom poštom, stoga je potrebno platiti naknadu za isporuku paketa.ProLetto® Plus bit će popraćen obrascem za plaćanje od 19,90 kn., Koji se mora platiti u roku od 30 dana. Ovo nije pretplata, nitko nije dužan obavljati daljnje kupnje. Ograničenje u provedenoj kampanji je da za svako kućanstvo postoji jedan paket dodatka.


Kako nabaviti ProLetto® Plus?


Dovoljno je otići na www.prolettoplus.hr i ispuniti jednostavan obrazac ili naručiti pozivom na broj 23/ 777-100. Osnovna adresa i kontakt podaci su dovoljni. Vrijedi se odmah pobrinuti za to, takva se ponuda ne može ponoviti.1 Lu, S.-H., Chen, C.-S., Natural history and epidemiology of benign prostatic hyperplasia,“Formosan Journal of Surgery” 2014, ISSN 1682-606X , Vol 47, br. 6, s. 207-210