Black Friday u Tower Centru Rijeka traje cijeli vikend

NL Promo

Zabilježite datume, vrijeme je za najpovoljniju kupnju uz duple bodove na Golden Tower kartici!

Stiže omiljeni dan u godini svih shoppingholičara, dan u kojem se kupuje dugo željeni komad sa shopping wish liste. U Tower Center Rijeka stiže još jedan Black Friday i traje čak tri dana, od petka, 24. studenoga do nedjelje 26. studenoga. Popusti u brojnim trgovinama će rasti, a cijene padati, zato iskoristite odličnu priliku i uputite se u shopping za cijelu obitelj. Možda je ovo i odlična prilika za raniju kupovinu darova, jer blagdani su sve bliže i bliže.


Brojne trgovine su Black Friday produžile i na cijeli vikend, kako ne bi bilo nepotrebne gužve i žurbe. Popusti u brojnim trgovinama se penju od 20% do vrtoglavih 60% ili 70%. Samo za vrijeme Crnog vikenda, Tower Center Rijeka će svim korisnicima Golden Tower kartice ili onima koji će to postati, darovati duple bodove, i to tri dana. Karticu, bez naknade, u samo par minuta možete napraviti na 4. katu na Info pultu ili putem aplikacije centra.


Zato iskoristite i ugrabite one komade koje već dugo čekate. Tower Center Rijeka otvoren je u nedjelju, 26.11. od 10 do 21 sat.


Detaljan popis prodajnih mjesta, pogodnosti i akcija koje vas čekaju provjerite na službenoj stranici Tower Centra Rijeka.