AZUR TOURS – 20 godina s vama

P. N.

Bez obzira planirate li putovanje Jadranom ili vam je draža neka delaka i egzotičnija destinacija Azur Tours nudi putovanja za svačiji ukus.Putnička agencija AZUR TOURS d.o.o. utemeljena je 1999. i ove godine slavi 20.godišnjicu rada i djelovanja na hrvatskom tržištu.


Kroz protekle godine agencija je producirala široki broj raznovrsnih turističkih aranžmana. 


Iz aktualne agencijske ponude izdvajamo:
Ljetovanje na Jadranu – ponuda preko 300 hotela i apartmanskih naselja od Istre do Dubrovnika.


Veliki broj soba u zakupu, akcijske cijene, popusti za rane uplate.


Skrećemo pozornost na našu rubriku Akcije Hrvatska – gdje se na jednom mjestu nalazi ponuda hotela koji imaju objavljene posebne ponude i akcije.


Europska putovanja zrakoplovom – široka ponuda avio tura. Provjereni programi, kvalitetni vodiči i kvalitetni hoteli.


Iz ponude izdvajamo povoljna putovanja u Rusiju, putovanje u St.Peterburg (bijele noći)  Istanbul, te raznovrsnu ponudu putovanja za Portugal. Skrećemo posebnu pozornost i na bogato 9-dnevno putovanje Istanbul i Kapadokija.


Europska putovanja autobusom – sa nama su dostupni i najskrovitiji dijelovi Europe. Iz ponude izdvajamo putovanje Antička Grčka: busom iz Zagreba, brodom iz Venecije. Zanimljiv program uz pratnju vrhunskog vodiča.


Tu je i zanimljivo putovanje Rumunjska i Transilvanija te klasična tura Prag 4 dana


Novi produkt u našim putovanjima je Balkanski krug


Daleka putovanja – sa Azur Toursom cijeli svijet je Vaš. U našoj ponudi su najatraktivnija odredišta na svim kontinentima.Izdjavamo putovanje za Libanon, 5 dana po super povoljnoj cijeni od 3.690 kn, potom Jordan i Izrael po cijeni 7.990 kn. Tu je  putovanje Maroko – kraljevski gradovi po cijeni 6.890kn; putovanje u Iran po cijeni 8.990 kn te ponuda putovanja za Kubu  po akcijskoj cijeni 8.990 kn. Novi programi su  putovanja za Japan, Kinu i Južnu Koreju.


Za one koji su skloni avanturističkim putovanjima, predlažmo posjet Ugandi uz trekking i safari sa čimpanzama i gorilama.


Provjerite našu ponudu i obratite se s povjerenjem:


AZUR TOURS d.o.o


Trg bana J.Jalečića 4


10000 Zagreb


www.azurtours.hr