Aurinom Teraninu trostruko odličje iz Londona

NL Promo

U Londonu je upravo održano respektabilno natjecanje u ocjenjivanju jakih alkoholnih pića ‘London Spirits Competition 2024’ na kojemu je posebno zasjao Aurin Teranino. Osvojio je iznimno visokih 97 bodova i zlatnu medalju, a proglašen je i najboljim likerom godine – ‘Liqueur of the year 2024.’. Uz to, među 42 uzorka jakih alkoholnih pića pristiglih iz hrvatskih destilerija, upravo je Aurin Teranino proglašen najboljim alkoholnim pićem Hrvatske te je dobio priznanje ‘Best in show by country category’.


Teranino LSC gold


‘London Spirits Competiton’ natjecanje je koje u ocjenjivačkom timu okuplja vrhunske stručnjake iz industrije jakih alkoholnih pića. Na samom natjecanju sa svojim uzorcima sudjeluju sve relevantne svjetske destilerije. Koliko je uspjeh Aurinog Teranina značajan govori podatak da je poznati kubanski rum Eminente Gran Reserva Edition No.1 Moët Hennessyja jedini uzorak na londonskom natjecanju koji je dobio više bodova od Aurinog Teranina. 


Destilerija Aura
Kuhanje Teranina


Ovaj najnagrađivaniji hrvatski liker od crnog vina omiljeno je piće, prvenstveno ženskog dijela publike.  Omiljen je i među stručnim žirijima svjetskih natjecanja u ocjenjivanju jakih alkoholnih pića koji su mu do sada dodijelili 19 zlatnih medalji.


Mišel Sirotić


Nazdravimo zato uspjehu omiljenog nam likera i uživajmo u bogatstvu mirisa i okusa koje nam Teranino pruža pri svakom sljedećem kušanju.