15% popusta na sve redovne cijene u PEVEX-u

NL Promo

PEVEX je kupcima pripremio posebnu akciju “Vikend pokošenih cijena” i daje 15% popusta na kupovinu veću od 30 eura na sve redovne cijene. Akcija u prodajnim centrima PEVEX traje od četvrtka 11.4. do nedjelje 14.4., što znači da će kupci u 1.hrvatskom trgovačkom lancu kupovinu moći obaviti i u nedjelju od 08:00 do 14:00 sati. Prodajni centri PEVEX u idućem razdoblju otvoreni su nedjeljama.


Na pevex.hr akcija „Vikend pokošenih cijena“ trajat će do 15.4. do 8:00 ujutro što je prilika onima koji vole kupovati iz udobnosti vlastitog doma ili nisu stigli opskrbiti se u jednom od PEVEX prodajnih centara. 


Popust od 15% vrijedi na sve redovne cijene i za R -1 račune, a kupcima je na raspolaganju više od 65.000 proizvoda u osam prodajnih kategorija PEVEX-a; Elektronika, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije, Vrt i sezona, Željeznarija, Građevina i boje, Dom i Dizajn te roba Široke potrošnje.


Važno je napomenuti da popust od 15% nije primjenjiv na duhanske i srodne proizvode, usluge, darovne kartice te artikle koji su već na rasprodaji ili akciji, ali se odnosi i na R- 1 kupce.


Više informacija o ovoj posebnoj akciji „Vikend pokošenih cijena“ možete doznati na svim prodajnim mjestima PEVEX-a diljem Hrvatske, kao i na mrežnoj stranici pevex.hr.