Osvježenje u ljetnim danima uz VINDI 100% JUICE, bez dodanog šećera

NL Promo

Želite li dan započeti voćem koje će vas napuniti energijom, opskrbiti organizam dodatnim vitaminima i mineralima ili jednostavno uživati u slatkom osvježenju - Vindi 100% juicevi odličan su izbor!Dan je najbolje započeti voćem, tako barem kažu nutricionisti! Prirodni voćni sokovi zbog svog sastava vitamina, minerala i vlakna mogu organizmu pomoći da zadovolji dnevne potrebe za vrijednim nutrijentima, a mogu biti i djelotvorno sredstvo za jačanje imunosustava.


Vindi 100% juicevi, prirodni su voćni sokovi, proizvedeni od zrelog i probranog voća i to bez dodataka šećera i konzervansa. Odličan su izvor vitamina i minerala potrebnih organizmu i idealno piće u raznim prilikama. Voćni sokovi će organizmu osigurati hidrataciju, podići energiju i dobro raspoloženje, a Vindi 100% juicevi dolaze u osvježavajućim voćnim okusima – naranča, ananas, jabuka, crveno voće, tropic te u okusu rajčice, poželjne i visokovrijedne namirnice svake uravnotežene prehrane.


Vindi 100% juicevi čuvaju i okoliš, pakirani su u ekološki prihvatljivu kartonsku ambalažu koja je većim dijelom izrađena od papira iz obnovljivih izvora i jednostavna je za recikliranje.