Video razgovor

Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera, u podne gošća Studija 20a Novog lista

Edi Prodan

Irena Peršić Živadinov / Foto Mateo Levak

Irena Peršić Živadinov / Foto Mateo Levak

Studio 20 a Novog lista, četvrtak 24.travnja točno u podneOdličan početak godine za turizam, najvažniju gospodarsku granu Primorsko-goranske županije jedan je od razloga za pozivanje u goste Irene Peršić Živadinov, direktorice TZ Kvarnera.


Jedna je od najstručnijih osoba na hrvatskoj turističkoj sceni, doktorirala je na temu održivosti u turizmu prije punih 11 godina dok su se takve teme jedva i spominjale, tako da ju njezina razmišljanja, ideje kao i procesi koje provodi stavljaju na sam vrh tog segmenta domaće privrede.


Vrlo smo i blizu Uskrsa, kao i zaokruženja statističke slike prvog kvartala, tako da se već s popriličnom sigurnošću mogu najaviti i procjene najvažnijeg dijela turističke sezone.
Napori koji se ulažu u ostvarivanje procesa cjelogodišnjeg turizma, čitav niz proizvoda što obogaćuju turizam kao i nastojanja da se cjelokupni županijski prostor dovede u što je moguće razvijeniji položaj, također su dio tema koje će ispuniti razgovor u Studiju 20a.


Svakako neće izostati ni neke ekskluzivne teme, primjerice ona koja pojašnjava iznimno zanimljivi iskustveno-znanstveni proces što bi uskoro od Gorskog kotara mogao stvoriti novi hrvatski gastronomski hit.


Studio 20 a, četvrtak točno u podne.