Satira

Riječki komičar Danko Ažić ima novi video: “Otkriva” zašto je Trump odlučio priznati poraz

S.M.

Ažić nastavlja sa svojim satiričnim videima u svijetlu novih političkih događaja.Riječki komičar Danko Ažić u novom satiričnom videu imitira mnoštvo političara. Ovoga puta gledamo Trumpa, Mamića, Bandića, Modrića, Božinovića, Pernara, Todorića, a Ažić nam “otkriva” i zašto je Trump odlučio priznati poraz i što su on i Milanović odlučili zajedno napraviti povodom tog čina…Ažić je završio Sušačku gimnaziju pa kasnije i Filozofski fakultet. Radio je satirične emisije u programu Radio Sove te kao suradnik programa News Bar, a vikendima je nastupao u Jazz & cabaret clubu Kontesa u Zagrebu te u kazalištu Luda kuća,
Za sebe kaže da je osoba s raznim interesima čiji je cilj uvijek se baviti onime što ga najviše ispunjava. Na svom putu želi zabaviti i inspirirati ljude te ih motivirati da postanu svoje najbolje verzije.


Autor je i dva satirična imitatorska showa “Bok (i) Hrvati” i “Koronike iz Hrvatske” u kojima imitira 30 poznatih ličnosti. Bok (i) Hrvati obrađuju temu odlaska Hrvata iz Hrvatske, a u “Koronike iz Hrvatske” imitira 30 poznatih ličnosti te iz njihovih perspektiva na satiričan i zabavan način govori o svemu onome što je koronavirus donio, odnosno odnio sa sobom.


Naš nam sugovornik priznaje da trenutno čeka popuštanje mjera kako bi mogao nastaviti s nastupima.