Multifunkcionalnost

“Zajc” modernizirao kazališno iskustvo: Uvedena napredna hibridna kartica

Kim Cuculić

Ilustracija / Snimila Angela Maksimović

Ilustracija / Snimila Angela Maksimović

Radi se o pametnoj kartici koja omogućava da se na jednom mediju pohrani više različitih pretplata (dramska, glazbena, studentska itd.), koristi se kao darovna kartica ili prepaid kartica, a vremenom će se povećavati broj dodatnih funkcionalnosti i usluga



RIJEKA – HNK Ivana pl. Zajca prvo je hrvatsko kazalište koje je uvelo naprednu hibridnu karticu koja će svim posjetiteljima olakšati i poboljšati kazališno iskustvo. Radi se o pametnoj kartici koja omogućava da se na jednom mediju pohrani više različitih pretplata (dramska, glazbena, studentska itd.), koristi se kao darovna kartica ili prepaid kartica, a vremenom će se povećavati broj dodatnih funkcionalnosti i usluga. Takva multifunkcionalnost predstavlja novu eru personalizacije kazališnog iskustva, a nastala je u suradnji s riječkom tvrtkom Moje karte.


Riječki HNK implementirao je i novi sustav kontrole ulaza uz elektroničko skeniranje ulaznica otisnutih kod kuće i ulaznica prikazanih na zaslonima pametnih telefona. Posjetiteljima je tako omogućen jednostavniji ulaz u kazalište, bez čekanja i potrebe za fizičkim ulaznicama.