Predstava u Rijeci

“Varaš ga, ne ostavljaš ga”: Satirični komad u Francuskoj alijansi

Ervin Pavleković

Komad se oslanja na sudbine poznatih šansonijerki / Foto FRANCUSKA ALIJANSA

Komad se oslanja na sudbine poznatih šansonijerki / Foto FRANCUSKA ALIJANSA

Ova humorna trač partija spoj je naizgled nespojivog, francuskih šansona i duhovitih komentara dviju Splićanki koje govore o ljubavnom životu šansonijera te ljubavi i braku općenito



 


RIJEKA  Satirični kabaret »Varaš ga, ne ostavljaš ga« Arijane Čuline kojoj se u izvedbi priključuje Mirella Meić, izvest će se u petak 12. travnja u 20 sati, u prostorijama Francuske alijanse Rijeka, a ova humorna trač partija spoj je naizgled nespojivog, francuskih šansona i duhovitih komentara dviju Splićanki koje govore o ljubavnom životu šansonijera te ljubavi i braku općenito. Satirični komad u majstorskoj izvedbi većinom se oslanja na razgovor o životima i nesretnim sudbinama poznatih šansonijerki, poput Edith Piaf, iz čijeg je citata preuzet i naslov samog kabareta. Arijana Čulina nas uz Mirellu Meić uvlači u izvedbu prožetu duhovitim komentarima o odnosima između muškaraca i žena, a uz sve to predstava je začinjena glazbenom pratnjom Danire Ipavec na harmonici i klaviru, uz čije će note zasigurno zaigrati stopala, a izvedbom nekih od najistaknutijih francuskih šansona u izvedbi Čuline i Mejić podsjetit će na ljubavne priče i krahove nekadašnjih šansonijerskih zvijezda.


Arijana Čulina i Mirella Meić / Foto FRANCUSKA ALIJANSA


Uz karizmatičnu i afirmiranu glumicu poput Arijane Čuline te uz pjevačicu s tridesetogodišnjom istaknutom karijerom Mirellu Meić, ovaj satirični komad isprepleten duhovitim i slikovitim prikazima ljubavi ostavlja poseban dojam i donosi nezaboravno iskustvo. Ulaz na predstavu je besplatan, a s obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani potrebno je rezervirati mjesto putem maila Udruge [email protected].