Žetva nagrada uspješnog kazališta

Teatru Exit tri nagrade na dvama kazališnim festivalima

Hina

Nikola Nedić i Mario Jovev / Foto A. S. MUTIĆ

Nikola Nedić i Mario Jovev / Foto A. S. MUTIĆ

Predstave »Cabaret - koncert za žlice i gitaru« i »GospOUdinNOUbadi« zagrebačkog Teatra Exit dobile su tri nagrade na dvama međunarodnim kazališnim festivalima, festivalu glumca ZAPLET 12 u Banjoj Luci te kazališnom festivalu 37. Međunarodni kazališni susreti u Brčkom.



ZAGREB  Predstave »Cabaret – koncert za žlice i gitaru« i »GospOUdinNOUbadi« zagrebačkog Teatra Exit dobile su tri nagrade na dvama međunarodnim kazališnim festivalima, festivalu glumca ZAPLET 12 u Banjoj Luci te kazališnom festivalu 37. Međunarodni kazališni susreti u Brčkom.



Stručni žiri Međunarodnog festivala glumca ZAPLET 12 dodijelio je Nikoli Nediću i Mariju Jovevu nagradu za najbolje mlade glumce festivala za uloge u predstavi »Cabaret – koncert za žlice i gitaru«, nastaloj u produkciji Teatra EXIT i Kazališta Ulysses.


Druge dvije nagrade Teatru Exit dolaze iz Brčkog, s 37. Međunarodnih kazališnih susreta, kazališnog festivala čiji je žiri predstavi »GospOUdinNOUbadi« dodijelio Grand Prix za najbolju predstavu u cjelini, a glumcu Domagoju Ivankoviću Grand Prix za najbolju mušku ulogu.