Teatar EXIT

Četrnaeste Ljetne noći: Bit će odigrano 27 naslova

Kim Cuculić

Pretpremijerne izvedbe »Testosterona« / Foto EXIT

Pretpremijerne izvedbe »Testosterona« / Foto EXIT

Predstave će se, osim na Ribnjaku, održavati i u klimatiziranom prostoru Studija EXIT te u Teatru EXIT u slučaju kiše



 


ZAGREB – Četrnaeste Ljetne noći Teatra EXIT održat će se i ove godine u dva dijela. Prvi dio trajat će od 6. srpnja do 4. kolovoza, a drugi od 7. do 16. rujna. Nakon 12 godina provedenih na ljetnoj terasi MUO-a, a zbog njegove sveobuhvatne konstrukcijske obnove, prošle su godine preselili na krovnu terasu Centra mladih Ribnjak. U sklopu ovogodišnjih Ljetnih noći Teatra EXIT bit će odigrano 27 naslova u sveukupno 41 izvedbi, a predstave će se, osim na Ribnjaku, održavati i u klimatiziranom prostoru Studija EXIT te u Teatru EXIT kao glavnom zamjenskom prostoru u slučaju kiše. Također, u Teatru EXIT odigravat će se i program za djecu, subotom ujutro u 11 sati.


Osim hit-predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT, u sklopu manifestacije bit će ponuđeno i nekoliko gostujućih predstava. Prvi put odigrat će se pretpremijerne izvedbe nove predstave »Testosteron« u režiji Jasmina Novljakovića, nastale u koprodukciji Teatra EXIT, Ludens Teatra i Kulturnog Centra Osijek. Obnovljena je predstava »Konstelacije«.




Ove godine program je obogaćen i s dva glazbena događaja. Nastupit će AireAlto za ljubitelje latinoameričke glazbe, dok će Andreja, Rundek & Ekipa »Ftičeki« donijeti pravi međimurski, svevremenski zvuk.