Izložba fotografija

“Ulični dijalog” Aleksandra Tomulića i Ivana Kosića u Galeriji “Juraj Klović”

Kim Cuculić

Snimio VEDRAN KARUZA

Snimio VEDRAN KARUZA

Dvojica autora snažne su fotografske osobnosti ponekad slične u autorskom pristupu i sjedinjene opčinjenošću svjetlom i strašću za fotografiranjem, osvrnuo se Ivica NikolacRIJEKA – Izložba Aleksandra Tomulića i Ivana Kosića pod nazivom »Ulični dijalog« otvorena je u Galeriji »Juraj Klović« do 7. lipnja. Renomirani riječki autori izlažu 50 crno-bijelih fotografija ulične tematike.


Fotografije Aleksandra Tomulića primjeri su čiste kompozicije s elementima geometrijskih formi i izražajnom ulogom kontrasta svjetla i sjene, ponekad kadrirane iz gornjeg rakursa s ljudskim subjektom u fokusu.

Foto galerija: Izložba fotografija 'Ulični dijalog' - Ivan Kosić i Aleksandar Tomulić u Kloviću Foto: Vedran KaruzaAutor Ivan Kosić više daje akcent na atmosferi kadra, ponekad uz dozu emocije ili humora, dok im je zajedničko to da su obojica lovci na onaj pravi odlučujući trenutak. Dvojica autora snažne su fotografske osobnosti ponekad slične u autorskom pristupu i sjedinjene opčinjenošću svjetlom i strašću za fotografiranjem, osvrnuo se Ivica Nikolac.