Dani potpune zabave

Najveseliji spektakl godine je opet tu: Festival smijeha u Kastav donosi zabavu uz komičare i predstave

Ivana Kocijan

Foto: MIA DUNDOVIĆ

Foto: MIA DUNDOVIĆ

Vrhunski komičari iz Hrvatske i regije nasmijat će vas do suza u tri dana puna smijeha i derneka, stand upa i imitacija.



Najveseliji spektakl godine je opet tu – Festival smijeha održat će se na Crekvini u Kastvu u četvrtka 16. lipnja, petak 17. lipnja te nedjelju 19. lipnja. Trodnevni festival koji se održava u Kastvu donosi tri dana potpune zabave uz najpoznatije međunarodne komičare i predstave.


– Vrhunski komičari iz Hrvatske i regije – duo iz Kruševac geta, Bloger Krule, Danko Ažić, Vlatko Štampar, Goran Vinčić i cijela ekipa hit-predstave »Udaj se muški« nasmijat će vas do suza u tri dana puna smijeha i derneka, stand upa i imitacija. O ova tri dana Festivala smijeha – pričat će se godinama… Zato rezerviraj vrijeme za smijeh i dođi na Festival smijeha u Kastav. Nemoj da kasnije slušaš: e, da si bio/bila tamo…, poručuju organizatori.


Ulaznice je moguće kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar Tin (Trinajstići 45 a), Dallas music shop Rijeka (Splitska ul. 2a), Foto revija (Užarska ulica 28) te putem web-stranice www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice po danu je 95 kn, a na dan predstave je 110 kn. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 240 kn.


Bloger Krule




Otvorenje Festivala smijeha proći će uz stand up show Kruševac geto. Riječ je o popularnom comedy dvojcu koji društvenim mrežama prati više od 500.000 ljudi, a njihovi videoskečevi dosežu do pola milijuna pregleda. Pridružit će im se i čovjek sa 100 lica Danko Ažić te voditelj, popularni riječki Ličanin i lički Riječanin Bloger Krule.


Dan kasnije, u petak 17. lipnja na Crekvini će biti izvedena hit-predstava »Udaj se muški« u kojoj igraju: Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović.


Festival će završiti u nedjelju 19. lipnja Stand Up Showom u sklopu kojeg će se publici predstaviti Vlatko Štampar, Goran Vinčić, Danko Ažić, a tu je i voditelj Bloger Krule.


Početak svih programa je u 20.30.


Vidimo se u Kastvu! Naručili smo sunce i lijepo vrijeme, poručuju za kraj organizatori.


Foto: MIA DUNDOVIĆ