Piromanstvo

VIDEO Žena polila benzin i zapalila kafić, sve su snimile nadzorne kamere

P. N.

Pakleni plan osujetio mu je francuski turist koji je krenuo gasiti požar i pritom umalo stradao.Nadzorne kamere snimile su, pretpostavlja se, žensku osobu koja polijeva inventar kafića u Strožancu benzinom, a potom pali i odlazi.


Tijekom noći zapaljen je ugostiteljski objekt na plaži u Strožancu. Sve su snimile nadzorne kamere. Na snimkama se vidi osoba kako polijeva inventar benzinom koji je rasporedio u sve kutke kako bi uništenje bilo potpuno, piše Dalmatinski portal.


Pakleni plan osujetio mu je francuski turist koji je krenuo gasiti požar i pritom umalo stradao. Policija provodi kriminalističko istraživanje, evo što su nam kazali o svemu:
‘Jutros je oko 6.45 sati zaprimljena informacija kako je nepoznata osoba u Strožancu tijekom noći izazvala požar na terasi restorana. Policijski službenici izišli su na mjesto događaja. Utvrđeno je kako su u događaju nastala manja oštećenja na inventaru. Oštećeni su upućeni na podnošenje prijedloga za kazneni progon zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Na okolnosti događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje.’