TUŽNA VIJEST

Umrla je Ena Šarac: Borila se protiv najtežih bolesti i novac za svoje liječenje davala drugoj bolesnoj djeci

P. N.

Ova je hrabra djevojka, kad se prikupljao novac za njeno liječenje i za Noru Šitum, svima bila poručila da novac radije uplate Nori. Simpatična i draga djevojka pokazala je više puta što znači imati veliko srce i novac za svoje liječenje često je davala i drugoj bolesnoj djeci.Nakon duge bitke s bolešću, umrla je hrabra Osječanka Ena Šarac (26) koja se veći dio svoga života borila s tumorom na mozgu.


“Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele”, objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica.

Cijela Hrvatska zna za Enu Šarac, djevojku koja se godinama bori s tumorom na mozgu i nakralježnici, a u 2017. godini dijagnosticirali su joj i leukemiju. Ova je hrabra djevojka, kad se prikupljao novac za njeno liječenje i za Noru Šitum, svima bila poručila da novac radije uplate Nori. Simpatična i draga djevojka pokazala je više puta što znači imati veliko srce i novac za svoje liječenje često je davala i drugoj bolesnoj djeci.


Eni je prvo bio dijagnosticiran tumor na mozgu s kojim se borila 15 godina, a onda joj je otkriven i tumor na kralježnici da bi na kraju dobila i leukemiju, piše Večernji list.


2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala. U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA.