JOŠ RADIKALNIJE MJERE

Vučić večeras zatvara glavni grad Srbije, nitko neće moći ni ući ni izaći iz Beograda?

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog sata u večernjim satima, ili, što je daleko vjerovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što bi značilo zabranu ulaska u grad i izlaska iz gradaPredsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će objaviti nove mjere za Beograd zbog pogoršanja epidemiološke situacije u glavnom gradu Srbije, a opcije su da će ponovo biti uveden policijski sat ili nešto još daleko radikalnije od onoga što je prethodno viđeno u Srbiji u korona krizi – poptunom zatvaranju Beograda.


Kako pišu srpski mediji među kojim i blic.rs Vučić bi nove mjere trebao objaviti večeras na RTS-u, gdje gostuje nakon sastanka Kriznog štaba.


Razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog sata u večernjim satima, ili, što je daleko vjerovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što bi značilo zabranu ulaska u grad i izlaska iz grada.
Jučer je u Srbiji na koronavirus testirano 8.626 osoba, 272 bilo je pozitivno, a četiri osobe su preminule. Juče je zabilježen i najveći skok broja pacijenata na respiratorima – sa 42 na 73. Najveći broj zaraženih koronavirusom je iz Beograda.