Divljak za volanom

VIDEO “Možete mi popušiti s vašim škodama”. Srpska policija zaplijenila luksuzni auto bahatog sina Vučićevog kuma

Portal Novilist.hr

Ilustracija MUP Srbije / društvene mreže

Ilustracija MUP Srbije / društvene mreže

Svemu je prethodila objava snimke na kojoj se čuje kako Uroš Panić divlja automobilom i izaziva policajce da ga zaustavePripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije objavili su kako su zaplijenili luksuzni “lamborghini” u vlasništvu Uroša Panića, inače sina kuma srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.


Svemu je prethodila objava snimke na kojoj se čuje kako Uroš Panić divlja automobilom i izaziva policajce da ga zaustave.


“Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutarnjih poslova zakonito, odlučno i dosljedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana”, piše na službenom Instagram profilu MUP-a, na kojem su objavljene i fotografije zaplijenjenog automobila.

Panić u dvominutnoj video snimci poručuje policajcima na kojoj se adresi nalazi i izaziva policajce da ga hvataju.


“Hajde panduri, dođite da vam pokažem tko je beogradski fantom. Pič**ce male. Što ćete vi sa vašim škodama? Možete ku**c da mi pušite”, bahatio se Uroš Panić u videu koji je ipak nagnao srbijansku policiju na reakciju.Blic je danas objavio kako sin Vučićevog sina Petra Panića dosad u dosjeu ima više desetaka prijava za različite prekršaje, a snimke divljanja za volanom često je objavljivao na društvenim mrežama. Ukupno se radi o čak 84 prometna prekršaja.


Policija je sad protiv njega ponovno podnijela prekršajnu prijavu nadležnom sudu.