Član 'Ndraghete

Traženi talijanski mafijaš “pao” u Dominikanskoj Republici. Zeznule se ga kuharske emisije koje je objavljivao na YouTubeu

Hina

Foto iStock

Foto iStock

Istražitelji su ga dugo i bezuspješno tražili, jer se u svakodnevnom životu vješto krio. No, napravio je kobnu pogrešku kad je sa suprugom napravio kanal na You Tubeu u kojem se bavio kuhanjem talijanskih specijalitetaTalijanska policija uspjela je locirati traženog pripadnika zloglasne mafijaške organizacije ‘Ndrangheta, a u tome su ‘karabinjerima’ pomogle kuharske emisije koje je mafijaš objavljivao na na You Tubeu.


Potraga za raspačivačem droge traje još od 2014., objavila je talijanska policija u ponedjeljak. Traženi okrivljenik je prebjegao u Dominikansku Republiku, gdje je bio poznat samo pod imenom Marc.


Istražitelji su ga dugo i bezuspješno tražili, jer se u svakodnevnom životu vješto krio. No, napravio je kobnu pogrešku kad je sa suprugom napravio kanal na You Tubeu u kojem se bavio kuhanjem talijanskih specijaliteta.
Iako nikada nije pokazivao svoje lice, policija ga je prepoznala prema tetovažama koje su bile vidljive.


“Ljubav prema talijanskoj kuhinji omogućila nam je da slijedimo tragove ostavljene na internetu i društvenim mrežama”, stoji u priopćenju talijanske policije.


Policija Dominikanske Republike je prošlu srijedu uhitila bjegunca u operaciji vođenoj uz pomoć Interpola, a u ponedjeljak je ponovno stigao na talijansko tlo sletjevši u zrakoplovnu luku u Milanu.