Izbjegnuta tragedija

Tinejdžericu napao morski pas: Otac ju spasio nevjerojatnim zahvatom

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Njezin otac, inače vatrogasac i bolničar, priskočio je kćerki u pomoć i pet puta udario životinju po nosu. Morski je pas tada pustio Paige, a djevojka je uspjela otplivati dalje.SJEVERNA KAROLINA  – Napad morskog psa iz scenarija najgoreg horor filma, dogodio se tinejdžerici koja je nakon istog ostala bez noge i nekoliko prstiju. Situacija bi završila tragično, da joj nije pomogao njezin otac, koji je doslovce nokautirao morsku životinju, prenosi Daliy Telegraph. 


Paige Winter (17) je plivala u Fort Maconu ove nedjelje, kada ju je ugrizao morski pas. Njezin otac, inače vatrogasac i bolničar, priskočio je kćerki u pomoć i pet puta udario životinju po nosu. Morski je pas tada pustio Paige, a djevojka je uspjela otplivati dalje.


Nažalost, ugriz je ostavio duboke posljedice na njezinoj nozi, rukama i na području zdjelice zbog čega je morala na operaciju, prenosi Daliy Telegraph. 
Njezina baka Janet, na Facebooku je napisala da je Page izgubila dio noge iznad koljena tijekom operacije, zbog čega će biti potrebna transplantacija.


„Hvala Bogu što je naš sin bio s njom, kaže da je pet puta udario morskog psa prije nego li ju je pustio. Željeli bi da možemo biti s njima.“, stoji u objavi.


I sama je Paige  dala izjavu iz bolničkog kreveta.


„Voljela bih se zahvaliti svima koji su mi se javili i pomogli mi u posljednja dvadeset i četiri sata povodom napada morskog psa u Fort Maconu. Iako imam teške ozlijede, uključujući i amputiranu nogu i ozljede na rukama, bit ću dobro“, napisala je Paige.Dodala je i da se zahvaljuje osoblju iz bolnice, ali i da će ostati pozitivna i zahvalna što nije prošla još gore. Paige poručuje da, unatoč incidentu, morski psi su još uvijek dobri. 


Obitelj je tada napravila račun na stranici GoFundMe da bi skupila za plaćanje medicinskih troškova. Do sada su već uspjeli prikupiti i veći iznos od traženog.