Skandal na Floridi

Ravnateljica pretukla šestogodišnju učenicu drvenom palicom, šokirana majka sve snimila

Portal Novi list

Foto Screenshot Twitter Wink News

Foto Screenshot Twitter Wink News

Slučaj sad istražuje tamošnja policija, a državno odvjetništvo će odlučiti hoće li ravnateljica biti kazneno prijavljena, zajedno sa zaposlenicom škole, koja joj je u svemu pomagalaRavnateljica škole u Clewistonu na Floridi pod istragom je zbog toga što je učenicu izmlatila drvenom palicom, što je slučajno vidjela i snimila njezina majka.


Dijete u dobi od šest godina krenula je kažnjavati na ovako brutalan način jer je djevojčica navodno oštetila školsko računalo.


Slučaj sad istražuje tamošnja policija, a državno odvjetništvo će odlučiti hoće li ravnateljica biti kazneno prijavljena, zajedno sa zaposlenicom škole, koja joj je u svemu pomagala.
“Mržnja kojom je udarila moju kćer, nezamisliva mržnja. Zaista nikada nisam udarila svoju kćer, a kamoli ovako kako ju je ona udarila”, rekla je majka pretučene djevojčice za WINK News.Plakala je tijekom razgovora. Objasnila je da se u uredu ravnateljice pojavila jer su ju iz škole zvati da treba platiti 50 dolara kazne zbog oštećenog računala. Ostala je šokirana onime što je ondje zatekla.


“Moja je kći već bila u uredu, a ravnateljica je počela vrištati”, ispričala je majka.


Objasnila je kako je telefon sakrila u torbicu i postavila ga na snimanje.


“Inače mi nitko ne bi vjerovao. Željela sam da svi roditelji znaju što se događa u ovoj školi”, objasnila je majka.


Odvjetnik obitelji poručio je kako je dijete prestravljeno, nakon što se ravnateljica prema njoj odnosila tako brutalno divljački i sadistički.


Majka je istog dana odvela kćer liječniku kako bi dokumentirala ozljede koje je djevojčica zadobila.


Međutim, poručuje još je zabrinutija za psihičku štetu i posljedice po mentalno zdravlje svoje djevojčice.